TTC de Liefhebbers
TTC de Liefhebbers Foto: Piet Brocatus

TTC de Liefhebbers naar Nispen

Algemeen

HALSTEREN - Zondag 10 april staat alweer de vijfde tocht dit seizoen voor TTC de Liefhebbers op het programma. De recreanten rijden de Molenbeekroute, een rit over 45 kilometer. 

Het is een prachtige tocht via Wouw en het buitengebied van Roosendaal naar Nispen, waar bij Café Tivoli een koffiestop wordt gehouden. Daarna gaan ze via Wouwse Plantage terug naar Halsteren.

De A-trimmers rijden de Nispense-route en trappen 80 kilometers onder hun wieltjes weg. Hun koffiestop wordt ook gehouden bij Tivoli in Nispen. Groep B van de trimmers rijdt ongeveer 65 kilometer deze zondag. Ook zij drinken hun bakje bij Tivoli. Omstreeks 12.30 uur zijn de fietsers weer thuis.

Bij de drie afdelingen van de vereniging kunnen zich nog leden aanmelden. Voor inlichtingen kan contact opgenomen worden met secretaris Richaar Kuijlen, e-mail ttcdeliefhebbers@gmail.com, telefoon 0164-683915. Men kan ook voor vertrek langs het startpunt van de ritten op het dorpsplein aan de Vogelenzang komen. Eén van de daar aanwezige bestuursleden kan nadere informatie geven. Vertrek altijd om 9.00 uur. Ook op website www.ttcdeliefhebbers is veel informatie aanwezig.