Medewerkers van het steunpunt van de Belastingdienst helpen graag.
Medewerkers van het steunpunt van de Belastingdienst helpen graag.

Belastingdienst helpt gratis

Algemeen

BERGEN OP ZOOM - REGIO - Hebt u vragen over uw belastingaangifte? En wilt u gratis hulp? Maak dan vóór 1 mei een afspraak bij het steunpunt van de Belastingdienst in Bergen op Zoom. Medewerkers van de Belastingdienst helpen u op dinsdag tussen 9:00 en 13:00 uur en woensdag tussen 9:00 en 16:00 uur bij uw belastingaangifte.

 

Medewerkers van het steunpunt helpen u graag met al uw belastingvragen. Of het nu over het aftrekken van zorgkosten in uw belastingaangifte gaat of over het invullen van een formulier. Door stil te staan bij alle vragen die u hebt, wordt u zorgvuldig en met aandacht geholpen. En hebt u bij thuiskomst nog een vraag? Dan helpen de medewerkers u graag nog een keer.

Barbra, medewerker van het steunpunt van de Belastingdienst in Bergen op Zoom, geeft aan dat er vaak mensen een afspraak maken voor hulp bij hun belastingaangifte. “Mensen kunnen voor elke vraag over hun aangifte terecht. Bijvoorbeeld of het wel klopt dat je geld ontvangt of moet terugbetalen. Of we vullen de belastingaangifte samen in. Iedereen is welkom. Het is fijn dat mensen niet ver hoeven te reizen voor hulp. We zitten op een centrale plek.”

Bel de BelastingTelefoon voor gratis afspraak
De BelastingTelefoon (0800 - 0543, gratis) is bereikbaar van maandag tot en met donderdag: 8:00 - 20:00 uur; vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur.

Het steunpunt in Bergen op Zoom is op afspraak geopend dinsdag van 9:00 tot 13:00 uur en woensdag van 9:00 tot 16:00 uur in het Stadskantoor, Jacob Obrechtlaan 4, Bergen op Zoom. belastingdienst.nl/contact