Afbeelding

Heropening van het tweedehands winkeltje in kerk Putte

Algemeen

PUTTE - Nu het weer kan en mag, gaat ook het tweedehands winkeltje weer open dat is gevestigd in de kerk te Putte. En wel op woensdag 2 maart. In de wintermaanden is het winkeltje altijd dicht, omdat het dan in de kerk te koud is. Het tweedehands winkeltje is open op alle woensdagen van 9.30 uur tot 12.30 uur. 

De afgelopen twee jaar kon er door het coronavirus geen koffie gedronken worden. Dat kan nu weer wel en dat is voor veel mensen een pre. De mogelijkheid van voordelig winkelen, een praatje en een kopje koffie, maakt het voor heel veel mensen de woensdagmorgen een uitje en sociaal gebeuren. 

De vrijwilligers hebben de winkel ook ruimer gemaakt, waardoor alles nog overzichtelijker is geworden. De opbrengst van de verkoop van tweedehands spulletjes is voor parochie de Bron. In 2021 is de winkel ondanks corona toch nog redelijk vaak open geweest en de opbrengst was met  ongeveer € 10.000,- toch mooi in deze tijd.   

Zo kunnen er ook weer spulletjes gebracht worden. Hierbij valt te denken aan kleding, zowel dames-, heren- als kinderkleding, speelgoed, boeken, huishoudelijke artikelen, muziek, en verder alle artikelen die gemakkelijk verhandelbaar zijn.

Deze spulletjes kunnen op maandag- en woensdagmorgen gebracht worden.