Logo halsterse-zuidwestkrant.nl

Minicursus badminton

BERGEN OP ZOOM - REGIO - Badmintonclubs The Flying Shuttle ‘57 en BBV slaan de handen ineen: samen bieden zij als toonaangevende badmintonclubs in de gemeente Bergen op Zoom een beginnerscursus badminton aan voor jeugd en volwassenen.


Dit bijzondere aanbod is onderdeel van de landelijke campagne ProbeerBadminton.nu die bij ruim 200 Nederlandse badmintonclubs plaatsvindt. Via https://tfs57.nl/probeerbadminton kun je je inschrijven: je krijgt tien leuke en laagdrempelige lessen voor slechts €25! Onder begeleiding van een enthousiaste trainer leer je de basisvaardigheden, de eenvoudige spelregels en speel je al je eerste wedstrijdjes. Plezier staat voorop. Op de site vind je de speeldata en -tijden voor deze minicursus badminton: inschrijven kan tot 1 oktober. Volwassenen vanaf 16 jaar verwelkomen we op woensdagavond, jeugdspelers op donderdagavond.

Kun je niet wachten tot oktober en wil je nu al de badmintonbaan op?
‘We hebben speelmomenten op woensdag, donderdag, vrijdag en zondag in onze vaste locatie Sportcentrum De Karmel (Karmel 4, Bergen op Zoom). Stuur een e-mail naar probeer@tfs57.nl, vertel ons wanneer je langs wilt komen en of je al badmintonervaring hebt, zo weet je zeker dat je goed opgevangen wordt.

Zorg dat je makkelijk zittende sportkleding en binnensportschoenen draagt. Wij verzorgen de leenrackets en badmintonshuttles. De beste manier om te leren badmintonnen is door het te doen: badminton is fit, fast en fun! Tot snel!’

Meer berichten