Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
<p>Veel sportiviteit en gezelligheid in de Drieschaar</p>

Veel sportiviteit en gezelligheid in de Drieschaar

(Foto: TCO '78)

Ossendrechtse sportzomer met badminton en tafeltennis

OSSENDRECHT – Tafeltennisvereniging TCO’78 en badmintonclub BC De Drieschaar uit Ossendrecht slaan deze zomer de handen ineen. Na een lange lockdown zijn beide clubs nog lang niet toe aan een zomerstop. Daarom kunnen de leden deze zomer doorsporten én proeven van elkaars disciplines.


Tijdens de schoolvakantie delen beide clubs de zaalhuur van hun thuishonk De Drieschaar. Dion van Dooren, voorzitter van TCO’78: “Door de lockdown hebben we lange tijd onze geliefde sport niet kunnen beoefenen. We hebben gevraagd aan de leden of ze interesse hebben om ook in de zomer te blijven spelen. Die interesse was er. Er zijn bij beide clubs natuurlijk ook leden die lekker genieten van de vakantie. Om niet in een lege zaal te spelen, hebben we een samenwerking met de badminton gezocht.”

Deborah Mafait van BC De Drieschaar vult aan: “We maken er een Ossendrechtse sportzomer van! Zo kan iedereen die dat wil, kennismaken met 2 lokale sportclubs. Kom dus gerust eens kijken.” De trainingsavonden zijn op de volgende data, steeds van 20.00 uur tot 22.00 uur: Dinsdag 27 juli, dinsdag 3 augustus en dinsdag 10 augustus; donderdag 19 augustus, donderdag 26 augustus en donderdag 2 september.

Op dinsdag 10 augustus is er een duo-toernooi, waarbij leden van beide verenigingen aan elkaar gekoppeld worden. Donderdag 24 augustus is er een toernooi voor introducees. Ieder lid mag dan 1 extra introducee meenemen om samen het toernooi te spelen.

Wil je meer weten of graag een keer meedoen? Kom dan gerust langs op een van onze trainingsavonden. Of kijk op de Facebookpagina’s van TCO’78 en BC De Drieschaar.

Meer berichten