Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
<p>Gemeentehuis Woensdrecht</p>

Gemeentehuis Woensdrecht

(Foto: Bep Tielemans)

Balies gemeente op afspraak meer open

GEMEENTE WOENSDRECHT - De openingstijden van het gemeentehuis in Hoogerheide zijn met ingang van 1 juni weer verruimd. Vanwege de maatregelen rondom corona waren de balies de afgelopen periode beperkt geopend. Wie het gemeentehuis wil bezoeken wordt verzocht vooraf een afspraak maken.


Openingstijden van de balies zijn op maandag, donderdag en vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur; op dinsdag van 08.30 tot 12.30 uur, van 13.00 tot 16.30 uur en van 17.30 tot 20.00 uur; op woensdag is het gemeentehuis aan de Huijbergseweg 3 geopend van 08.30 tot 12.30 en van 13.00 tot 16.30 uur.

Op afspraak

Burgemeester Steven Adriaansen benadrukt dat het geen vrije inloopuren zijn: “We werken uitsluitend op afspraak. Het voordeel hiervan is dat mensen gelijk aan de beurt zijn en door de juiste persoon geholpen worden.”

Een afspraak maken is eenvoudig en kan via: www.woensdrecht.nl/afspraak.. Komt u er digitaal niet uit, dan helpen medewerkers van de servicelijn graag: telefoon 140164.

Voor een aantal zaken is men verplicht om persoonlijk naar het gemeentehuis te komen, bijvoorbeeld voor het aanvragen of verlengen van een paspoort. Echter voor veel zaken is dat niet meer nodig, zoals voor een uittreksel, geboorteaangifte of het aanvragen van een gehandicaptenkaart. Dit en nog andere zaken zijn namelijk allemaal vanuit huis te regelen. Een overzicht van alle zaken die online geregeld kunnen worden is te vinden op: www.woensdrecht.nl/aanvragenenregelen

Meer berichten