Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
<p>Wandeldriedaagse in 2019</p>

Wandeldriedaagse in 2019

Geen driedaagse Woensdrecht

WOENSDRECHT - In goed overleg met de scholen werd een paar maanden geleden besloten om de Wandel3daagse Woensdrecht te verzetten van begin juni naar eind juni/begin juli. Echter, vanwege de 1,5 meter zijn evenementen als de wandel3daagse nog niet mogelijk.


Alternatieven zijn bekeken en er is onderzocht om de driedaagse nà de zomervakantie te houden. Dat zou in september zijn. Door de late vakanties in het zuiden starten de scholen pas op 5 september, daarna nog een inschrijfperiode, dat betekent dat er pas in de derde week van september gelopen kan worden. En dan wordt het ’s avonds al vroeg donker. Bovendien scheep je de scholen na de vakantie direct met zoveel administratie op; die zitten daar -na alle corona-perikelen- echt niet op te wachten. Ook de volledige beschikbaarheid van de WVV-locatie en de inzetbaarheid van muziekgezelschappen blijven nog vraagtekens.

Er rest dus niets anders dan de Wandel3daagse Woensdrecht 2021 geheel te cancelen, en alles in te zetten op een 45e driedaagse op 14, 15 en 16 juni 2022 door de mooie dorpen van de gemeente Woensdrecht.

Meer berichten