Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
<p>Fleur je silhouet op met paardenbloemen.</p>

Fleur je silhouet op met paardenbloemen.

Arboretum Kalmthout daagt uit: #paardenbloemchallenge

ZUIDWESTHOEK - REGIO - Doe de #paardenbloemchallenge! Met deze fotowedstrijd daagt Arboretum Kalmthout daagt je uit, want paardebloemen zijn belangrijk voor biodiversiteit. De opdracht luidt: “Maak een foto van je schaduw op een gazon of op straat, en zorg dat paardenbloemen je silhouet letterlijk opfleuren.”


Dat is de #paardenbloemchallenge die Arboretum Kalmthout de wereld instuurt. Eind mei krijgt de winnaar - diegene die de tofste, grappigste of meest opvallende foto maakt en deelt op sociale media - een jaarkaart voor vier personen voor het arboretum.

Een vierkante meter met één paardenbloem, is al waardevoller dan een vierkante meter zonder. Laat ons daarom de paardenbloem eens appreciëren, dat is de boodschap van deze leuke challenge. Een uitdaging voor jong en oud! Je hebt enkel wat zon en een bloeiende paardenbloem nodig. Maak een foto van je schaduw op een gazon of op straat, en zorg dat één of meer paardenbloemen je silhouet letterlijk opfleuren.

Je doet mee via sociale media met de hashtag #paardenbloemchallenge. Gebruik ineens ook de hashtag #maaimeiniet en #samenvoorbiodiversiteit, want paardenbloemen zijn wel degelijk nuttige en waardevolle planten in een gazon, berm of zelfs op de stoep. Meer uitleg en tips: www.arboretumkalmthout.be.        
Paardenbloemchallenge - Copyright: Arboretum Kalmthout        

Meer berichten