Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
<p>Bats van Laarhoven van Grenswachters.</p>

Bats van Laarhoven van Grenswachters.

(Foto: Maud van Gorsel)

Bats van Laarhoven uit Putte: Verbonden met Grenswachters

PUTTE - Bats van Laarhoven heeft achttien jaar in het eerste elftal van VV Grenswachters gespeeld. Zijn laatste jaren in het eerste speelde Bats samen met zijn zoon die op jonge leeftijd in het eerste team ging voetballen.


Bats van Laarhoven vertelt: “Mijn familie is verbonden met de club.” Ook zijn broer en zus doen veel voor de club. "Mijn zus verkoopt lootjes bij wedstrijden en evenementen van Grenswachters. Mijn broer heeft jarenlang de kantine gerund."

Er is altijd wel wat bij de vereniging te doen. Samen met een team van vrijwilligers pleegt hij onderhoud bij de club. Daarbij moet je denken aan onderhouden van de velden, schilderen, snoeien en schoonmaken.

Nu zit Bats ook in de commissie die het 100-jarig bestaan van de vereniging gaat regelen. Hier werken ze hard aan om in het Pinksterweekend een groot feest te organiseren. De vrijwilligers zijn al jarenlang bezig om het sportpark een mooie uitstraling te bezorgen.

Het team van geweldige vrijwilligers bestaat uit 10-12 echte Grenswachters-supporters. Bats van Laarhoven heeft goede hoop dat er volgend seizoen weer gevoetbald kan gaan worden.

Meer berichten