Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Floyd and the Barbers
Floyd and the Barbers

Tiende editie jaarlijkse strijd bands online

BERGEN OP ZOOM - REGIO - Het is weer zover! Ook dit jaar gaan artiesten de strijd aan in poppodium Gebouw-T in Bergen op Zoom, hoewel nèt iets anders dan gebruikelijk. De voorrondes vinden online plaats en er wordt toegewerkt naar een spetterende live finale in het najaar in Gebouw-T.


De acht deelnemende acts hebben te gekke opnames achter de rug. Van 12 april tot en met 25 april zullen deze opnames worden uitgezonden op de kanalen van Gebouw-T en de artiesten via Facebook Live en www.gebouw-t.nl/live.

Op maandag 12 april geeft Everyday Robots het startschot van de T-Strijd. Een dag later volgt Hvalross op dinsdag 13 april. Vervolgens spring je mee met Floyd & The Barbers op woensdag 14 april en kan je genieten van Winson Blue op donderdag 15 april. De week daaropvolgend is de elektroshow van Designer Violence op maandag 19 april niet te missen en laat Mazzy op dinsdag 20 april zien een groot hiphoptalent uit Bergen op Zoom te zijn. Op woensdag 21 april is Nova Novella aan de beurt en Waested sluit op donderdag 22 april de voorrondes van de T-Strijd af. Kortom, twee weken vol gevarieerde muziek waar je thuis van kunt genieten. Vanaf 26 april krijgt het publiek thuis t/m 30 april de tijd om op hun favoriete act te stemmen via de site van Gebouw-T. Daarnaast heeft ook de jury deze week de tijd om de acts te beoordelen en bepalen zij twee finalisten.

Meer berichten