Laatste cadeaubonnen voor de energie-bespaaractie | halsterse-zuidwestkrant – Het nieuws uit Halsteren en de Zuidwesthoek
Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
<p>Gemeentehuis Bergen op Zoom</p>

Gemeentehuis Bergen op Zoom

Laatste cadeaubonnen voor de energie-bespaaractie

GEMEENTE BERGEN OP ZOOM - Woningeigenaren die een tochtstrip of ledlamp goed kunnen gebruiken moeten snel zijn! De actie met cadeaubonnen voor energiebesparende maatregelen loopt nog tot 31 maart.


De gemeente Bergen op Zoom, die de actie organiseert, meldt dat het hard gaat. Er zijn nog maar enkele cadeaubonnen over. Met de bon, ter waarde van 45 euro, kunnen mensen op de webshop van het Regionaal Energieloket (regionaalenergieloket.nl/bergen-op-zoom) artikelen bestellen om hun huis te verduurzamen. Denk aan radiatorfolie, ledlampjes of tochtstrips.

Naast de cadeaubonnenactie kunnen woningeigenaren ook meedoen aan een collectieve inkoopactie voor hybride warmtepompen. Bovendien gaat de laatste buurtactie, in de wijk de Bergse Plaat, van start. Zo'n buurtactie houdt in, dat experts van het Regionaal Energieloket kijken naar veelvoorkomende woningtypes in een bepaalde wijk, en daar een specifiek advies voor opstellen. Mensen kunnen zich aanmelden óf extra informatie vinden op de website van het Regionaal Energieloket.
Alle acties worden uitgevoerd vanuit een landelijke subsidie die de energietransitie in de gebouwde omgeving moet versnellen. In Bergen op Zoom wordt dit project eind maart afgerond om daarna met de nieuwe subsidieronde van start te gaan. Dan komen ook huurders aan de beurt.

Meer berichten