The Masked Dancer op Ste. Marie | halsterse-zuidwestkrant – Het nieuws uit Halsteren en de Zuidwesthoek
Logo halsterse-zuidwestkrant.nl

The Masked Dancer op Ste. Marie

HUIJBERGEN - Basisschool Ste. Marie in Huijbergen was dit jaar heel creatief met het carnaval om er toch iets leuks van te maken voor de kinderen. Ze lieten zich dan inspireren door het tv-programma The Masked Singer, maar in hun creatie werd het The Masked Dancer.


Leerkrachten hadden een filmpje opgenomen waarop zij verkleed en onherkenbaar aan het dansen waren en de kinderen moesten raden wie het was. De volgende Masked Dancers waren er te zien: de sporter, de vriendelijke sneeuwpop, de astronaut, de kerkganger, de teletubbie, Sjon Sjatoo, Jopie Vogelzang, de spokenjager, de kabouters, de scooterrijder, de rolmaat en de dweil. Deze filmpjes Facebookpagina en er was een online-carnavalsoptocht

Vrijdag 11 Februari werd er een film bekeken dat hun creatie werd van een virtuele optocht. Kinderen hadden thuis geknutseld aan de mooiste creaties en zo een wagen gemaakt. Al deze mooie bouwwerken werden dan vastgelegd en getoond in deze film.

Ook het carnavals drietal uit Sanegat mochten niet ontbreken bij dit carnavalsspektakel, zij waren erbij via een Teams meeting en konden zo veilig op afstand het carnaval meevieren met de kinderen.

Meer berichten