Met drugs in gestolen auto | halsterse-zuidwestkrant – Het nieuws uit Halsteren en de Zuidwesthoek
Logo halsterse-zuidwestkrant.nl

Met drugs in gestolen auto

HOOGERHEIDE - Op de Huijbergseweg bij Hoogerheide is zaterdagavond een automobilist gearresteerd in een auto die was verduisterd. Van de man is een drugstest afgenomen.

Rond 19.15 uur zagen agenten een auto rijden, die vermoedelijk verduisterd was. De auto en de bestuurder werden op de Huijbergseweg gecontroleerd. De bestuurder, een 23-jarige man uit Halsteren, had een bolletje cocaïne bij zich. Dit werd in beslag genomen. De man werd aangehouden en voor verder onderzoek meegenomen naar het politiebureau. Hier werd een speekseltest uitgevoerd, waaruit bleek dat hij drugs had gebruikt. Van hem is een bloedproef afgenomen. De uitslag is over ongeveer twee weken bekend.

Rechtmatige eigenaar
De man werd voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Hij is zondag verhoord en mocht 's middags het cellencomplex verlaten. Hij kreeg een dagvaarding voor een rechtszaak. De auto is vermoedelijk verduisterd. Hiervan is op 7 januari jongstleden aangifte gedaan. Deze zaak wordt verder uitgezocht. De auto is door een bergingsbedrijf opgehaald en wordt aan de rechtmatige eigenaar overgedragen.


Meer berichten