ODIO-dames
ODIO-dames

ODIO dames in het nieuw

Algemeen

OSSENDRECHT - Na een valse start rechtte ODIO-dames haar rug. Na de winterstop werden de punten opgestapeld tot corona de opmars abrupt een halt toeriep. Het team ging echter niet bij de pakken neerzitten en trainde dubbel zo hard om het niveau te handhaven.

Ondertussen maakten alle meiden vanuit de jeugd de overstap. ODIO beschikt momenteel weer over een brede basis van maar liefst zeventien speelsters. Gezelligheid en een goeie derde helft is belangrijk bij de dames, maar het winnen van derby's is toch wel een doel dat dit seizoen centraal zal staan.

Gedreven

Ondertussen hebben de dames er al weer drie wedstrijden op zitten. Hoewel tegen teams uit de vierde klasse kijk men terug op enkele mooie duels. Danielle Bus heeft zelfs al een goaltje mogen meepakken tegen Unitas (5-1). Tegen Grenswachters was men niet helemaal opgewassen, 0-7.
Onder het gedreven trainerstrio Jeroen, Martin en Kenneth wordt er hard gewerkt om de puntjes op de ‘i‘ te zetten zodat er binnenkort vol gas richting het nieuwe seizoen gegeven kan worden! Een seizoen in de Vijfde klasse van het damesvoetbal met daarin tegenstand van onder meer zusterverenigingen METO, Vivoo 2 en WVV’67.

Ontbijt

Coach Jeroen Goossens: “De positieve berichten rondom de ODIO-dames gaan rond. Zelfs zo dat enkele ondernemers hebben besloten om de volledige selectie van nieuwe trainingspakken te voorzien. Onlangs hebben we voorafgaand aan het bekertreffen met Grenswachters samen met de sponsors Tummers, Auto Roomer en MTS Jacobs-Migielsen een stevig ontbijt genoten en onze dank uitgesproken. Hoe kunnen we een seizoen mooier starten?”