Afbeelding

Kerkberichten

Algemeen

Parochie de Bron

Parochiekernen Huijbergen, Ossendrecht, Hoogerheide, Woensdrecht en Putte.

Vanaf 1 juni mogen in de kerken weer openbare vieringen gehouden worden. De maatregelen van de overheid in verband met de coronacrisis zijn van toepassing. Er mogen maximaal 30 personen in een viering aanwezig zijn. De kerkgangers moeten zich tevoren opgeven voor de viering.

In de parochie De Bron gebeurt deze reservering telefonisch via het telefoonnummer 06-30335317 van parochiecoördinator Ad Schouw. Voor elke viering moet U zich opnieuw opgeven. U kunt dat doen elke donderdag en vrijdag VOOR die viering.

De 1,5 meter afstand-regel is van toepassing. Daarom zullen we geen vieringen kunnen houden in de kapel van de H. Zuster Marie Adolphine en in de verzorgingshuizen. In de kapel van de Broeders te Huijbergen zijn de vieringen enkel voor de communiteit zelf en dus nog besloten. De Nederlandse bisschoppen hebben op vraag van de regering een protocol opgesteld voor de vieringen.

Vanaf zondag 14 juni, Sacramentsdag, is het weer mogelijk voor de gelovigen om de H. Communie op aangepaste wijze te ontvangen tijdens de vieringen.

Om veiligheidsredenen mogen de koren nog niet zingen en is er geen samenzang. Wel kan muziek verzorgd worden door het orgel en een cantor.

Kerk O.L. Vrouw Hemelvaart te Hoogerheide

Zondag 21 juni om 9.00 uur: Eucharistieviering; Voorganger Pastoor Frans Verheije; Koster: Ludo van Gool; Lectrice: Petra van Pul; Muzikale verzorging: organist Staf van Kerckhoven en Cantor Gerda Sanders. Overleden: Annie Mous-Prop; Corry Zwueste-Otterdijk; Julia van den Bergh-Bolders; Anneke Jacobs-van Vugt.
Intenties: Theo Kools ev Maria Marcus v.w. Vaderdag. Mededelingen: Zondag 28 juni om 9.00 uur woord- en communieviering.

Sint Dionysiuskerk te Putte

Zaterdag 20 juni om 19.00 uur: Eucharistieviering; Voorganger: Pastoor Frans Verheije; Koster: Tonio de Candia en Tonnie Dingemans; Lectrice: Anne-Marie Hendrickx; Muzikale verzorging: Jean de Clippeleir. Overleden: Annie Mous-Prop; Corry Zwueste-Otterdijk; Julia van den Bergh-Bolders; Anneke Jacobs-van Vugt.
Intenties: voor alle zieken en overleden parochianen. Mededelingen: Zaterdag 27 juni om 19.00 uur woord-en communieviering.

Kerk O.L.V. Hemelvaart te Huijbergen

Zaterdag 20 juni om 19.00 uur: Woord- en communieviering; Voorganger: diaken Ryan Keetelaar; Lectrice: Gerda van Dijke; Muzikale verzorging: Cantor Gerda Sanders en Organiste Lisette van Mechelen. Overleden: Annie Mous-Prop; Corry Zwueste-Otterdijk; Julia van den Bergh-Bolders; Anneke Jacobs-van Vugt.
Intenties: voor alle zieken en overleden parochianen. Mededelingen: Zaterdag 27 juni om 19.00 uur Eucharistieviering.

Sint Gertrudiskerk te Ossendrecht

Zondag 21 juni om 11.00 uur: Woord- en communieviering; Voorganger: diaken Ryan Keetelaar; Koster: Lenny van der Poel; Lectrice: Lia Drijdijk; Muzikale verzorging: Organist Staf van Kerckhoven en Cantor Carel Jan Reuver. Overleden: Annie Mous-Prop; Corry Zwueste-Otterdijk; Julia van den Bergh-Bolders; Anneke Jacobs-van Vugt.
Intenties: o.o. Hendrickx-van de Veeken; Riet Cleeren-Raaijmakers vw.jrgt. Mededelingen: Zondag 28 juni om 11.00 uur woord- en communieviering.

Mededelingen:

Vieringen volgend weekeinde: Zaterdag 20 juni om 19.00 uur in Huijbergen: woord- en communieviering, diaken Ryan Keetelaar.

Zaterdag 20 juni om 19.00 uur in Putte: eucharistieviering, pastoor Frans Verheije.

Zondag 21 juni om 9.00 uur in Hoogerheide: eucharistieviering, pastoor Frans Verheije.

Zondag 21 juni om 11.00 uur in Ossendrecht: woord- en communieviering, diaken Ryan Keetelaar.

Om veiligheidsredenen mogen de koren niet zingen en is er geen samenzang. In verband met de maatregelen van de overheid in verband met de corona-crisis mogen er in juni maximaal 30 personen in een viering aanwezig zijn. U kunt zich op donderdag en vrijdag telefonisch aanmelden bij Ad Schouw: 06-30 335 317.

Protestantse kerkgemeente Woensdrecht

In verband met het corona-virus kerkdienstbezoek van tevoren aanmelden bij de scriba via de mail: scriba@pkgw.nl maandag tot en met vrijdag 17.00 uur, voorafgaande aan de te bezoeken kerkdienst, Dorpsstraat 10, 4641 HN Ossendrecht. Tel. 0164-672991, www.pkgw.nl. De eerstvolgende dienst is op: Zondag 21 juni 9.45 uur: Mw. C.E. Bakker, Sommelsdijk. Zondag 28 juni 9.45 uur: Ds. J. de Bie, ‘s Gravenpolder.

Christoffelparochie Quirinuskerk Halsteren

Donderdag 18 juni 9.00 uur: Eucharistievierinig: voorganger pastor Sebastian Chazhoor. Intentie: Uit dankbaarheid voor 60-jarig huwelijk en voor overleden ouders De Keijzer-De Jong. Zaterdag 20 juni 17.00 uur: Uitzending Eucharistieviering vanuit de Gummaruskerk te Steenbergen om 17.00 uur te volgen via Ziggo kanaal 41 en via www.slos.nl direct livestream te volgen. Zondag 21 juni 9.30 uur: Eucharistieviering: voorganger pastoor Hans de Kort.
Intenties: Cornelia en Adrianus van Tiggelen en dochter Miny, Corrie Loos-Bos, jgt Maria Tempelaars-Nefs en Antonius Goossens. Onlangs overleden: Arjaan Nefs en Jo de Boeck.

Christoffelparochie Antonius van Padua Lepelstraat

Zaterdag 20 juni 19.00 uur: Eucharistieviering; In deze viering gedenken wij: Peet van Lakwijk e.v. Riet Uijtdewilligen; Jaan van Tillo e.v. Rinus Nijssen; Joop van Gorkum w.v. Toos de Bruijn; Ella Schoonen; Jo Mertens; Voorganger: Past. S. Chazhoor, lector: M. de Ruiter. Dinsdag 23 juni 19.00 uur: Eucharistieviering; Ter ere van de H. Antonius voor onze gezinnen.

Mededeling: Voor beide vieringen dient u zich nog op te geven. Bij iedere viering houden wij ons strikt aan de normen van het RIVM en het Bisdom. Totaal mogen er 30 personen per viering aanwezig zijn. U kunt zich opgeven bij het secretariaat van onze Parochie: tel.: 0164-682525 of bij H. Wouts tel.: 0164-682575 .

Sint Martinuskerk Halsteren

Nadere berichtgeving is te volgen via de online media van de Protestantse gemeente Halsteren/Nieuw-Vossemeer. Te beluisteren ....... Kerkmoment .....
Wilt u dat er voorbede wordt gedaan voor iemand die u dierbaar is, laat het de predikant weten. Dit kan tot en met zaterdagmorgen via e-mail hcvhmaalpad@home.nl of telefoon 0164-231992.