Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Foto: Sophia Piesens

Oprichting Het Groot Puts Orkest

PUTTE - Muziekvereniging De Volharding uit Putte is gestart met een nieuw project om de mensen in deze tijd van Corona (digitaal) samen te brengen. Er wordt een nieuwe muziekgroep opgericht.

De oproep luidt: 'Heb je ooit in een bandje, in een Putse dweilband gespeeld of heb je al eens les gehad bij een muziekvereniging? Dan is dit jouw kans om mee te doen. In samenwerking met de leden van De Volharding starten we een nieuwe muziekgroep, Het Groot Puts Orkest.
Door de corona maatregelen is het nu even onmogelijk om samen in één ruimte muziek te maken, maar dat hoeft geen probleem te zijn. We kunnen namelijk met behulp van tal van online mogelijkheden samen met jou en de andere muzikanten een filmpje maken, waarbij iedereen zijn eigen partij inspeelt, zoals De Volharding dat ook heeft gedaan met de nummers Bella Ciao en Heal The World. Plezier, gezelligheid en volharding, dat staat voorop. Gewoon lekker spelen, liefst herkenbare muziek. Niets moeilijk, wel fantastisch om naar te luisteren en te spelen.
Het maakt niet uit of je van muziek leest of spijkerschrift, of je blokfluit speelt of elektrische gitaar, iedereen kan meedoen. We zorgen ervoor dat er voor iedereen partijen zijn. Geen eigen instrument? Dat hoeft geen probleem te zijn. Geef dit aan, dan kijken we of we iets voor je kunnen betekenen. Eind juni al willen we het eerste nummer van Het Groot Puts Orkest uitbrengen.' Geïnteresseerd? Meld je dan snel aan via onze website: www.volhardingputte.nl.

Meer berichten