Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
JO15-4 bedankt PLUS Halsteren
JO15-4 bedankt PLUS Halsteren (Foto: GPHfotografie )

Rksv Halsteren weeknieuws: Bijzondere tijden

Ook voor de verslaglegging over RKSV Halsteren is het een bijzondere tijd. 

Over het voetbal zelf valt momenteel natuurlijk niets te berichten, terwijl geplande nevenactiviteiten stuk voor stuk op losse schroeven komen te staan of zelfs helemaal geschrapt worden. Zo is bijvoorbeeld de Nationale Voetbaldag, die stond gepland op zaterdag 12 juni bij de start van het EK voetbal, door de KNVB van de kalender gehaald. Erg jammer, want de bewoners van sportpark De Beek - VVC '68 en RKSV Halsteren - hadden het unieke plan opgevat om voor deze dag de handen ineen te slaan en een voetbalfeest voor alle Halsterse voetballers te organiseren.

Vooralsnog is het voetbal en het sportpark tot en met 6 april onderdeel van de semi-lockdown. Als we naar de landen om ons heen kijken is er niet veel fantasie voor nodig om aan te nemen dat het ook na 6 april voorlopig nog niet mogelijk is het voetbalseizoen te hervatten.

In afwachting daarvan zal de wekelijkse rubriek van RKSV Halsteren tot nader order ook even op de pauzestand gaan. Maar niet nadat we deze week een viertal jeugdteams en bijbehorende sponsors in het zonnetje zetten. Want gelukkig, die schijnt natuurlijk wel gewoon.

JO9-5 bedankt Fysioboz, JO19-1 bedankt sponsor Nefs Aardappelen, JO15-1 bedankt 100% Football en JO15-4 bedankt PLUS Halsteren.

Ook geïnteresseerd in sponsoring van een team van RKSV Halsteren. Neem dan vrijblijvend contact op met businessclub@rksvhalsteren.nl en de businessclub neemt contact met u op!

Meer berichten