Logo halsterse-zuidwestkrant.nl

Man na achtervolging aangehouden in Lepelstraat

LEPELSTRAAT - De politie heeft zaterdagavond na een korte achtervolging een 41-jarige man uit Lepelstraat aangehouden voor poging doodslag op de agenten aan het Geuzenhof in die plaats.

Agenten wilden de man aanhouden na een melding van huiselijk geweld in Halsteren. De man heeft meerdere keren aanstalten gemaakt om op de agenten in te rijden. De man is aangehouden voor verder onderzoek.

De politie kreeg een melding van huiselijk geweld in Halsteren. De verdachte was daar ondertussen weggereden en reed richting Lepelstraat. Na een korte achtervolging wilden agenten hem even later, omstreeks half twaalf, nabij een garage aan het Geuzenhof in Lepelstraat aanhouden.

De man was door een openstaand hekwerk gereden en was gestopt op een oprit naar een garage. Hier maakte de man meermaals aanstalten om op de politie in te rijden. Agenten hebben hun vuurwapens moeten trekken en pas nadat agenten meermaals pepperspray hadden gebruikt kon de verdachte worden overmeesterd. Hij zit vast voor nader onderzoek.

 
Meer berichten