Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
WVV-pubquiz winnaars de Voetbalvrouwen.
WVV-pubquiz winnaars de Voetbalvrouwen.

WVV'67 Pubquiz-winst voor Voetbalvrouwen

WOENSDRECHT – Door het uitstellen van METO-ODIO betekende het duel WVV'67 da1 – Vivoo da2 het derde duel in kader van de Ladies Derby 2019-2020. In de vorige twee wedstrijden declasseerden de Huijbergse dames met grote cijfers hun tegenstanders METO en ODIO. Zou WVV'67 op jacht naar een nieuwe topnotering het volgende slachtoffer worden?

Greenblack
Dat Vivoo niet onaantastbaar blijkt te zijn bewezen onlangs de dames van Rimboe, die de formatie van coach Corné Adriaansen tot een puntendeling noopte. Met die wetenschap speelde WVV'67 in eigen huis fris van de lever en ging vanaf de aftrap op zoek naar eerherstel voor de twee nederlagen van vorig seizoen.
Vivoo had geen antwoord en keek tegen een achterstand aan toen Andrea Colpaart haar derde seizoentreffer binnen werkte, 1-0. Daar waar de 'greenblack army' door had moeten pakken daar zag goalgetter van huis uit Marieke van Aert kans om voor evenwicht te zorgen. Geheel tegen de verhoudingen verdubbelde Sofie Meeuwsen nog voor rust de Huijbergse score.

Na de thee eenzelfde spelbeeld. Vivoo wankelde maar had aan keepster Isabelle Vermeiren te danken dat men meerdere tegendoelpunten moest incasseren. Aan de andere kant deelde uiteindelijk Marieke van Aert de genadeklap uit, 1-3. Ondanks een zwaar bevochten nederlaag bood het goede Woensdrechtse spel vertrouwen voor de rest van het seizoen, waarin WVV'67 da1 nog altijd op zoek naar een eerste winst is!

Wilbrink-taart
Nadat METO-Vivoo (0-10) niet werd geraden vormde Vivoo-ODIO (5-0) een makkie voor tien deelnemers. Na loting ging de Wilbrink Slagroomtaart geschonken door JWC Bouw naar Meghan Pijnen. Voor WVV'67-Vivoo (1-3) scoorde een elftal correct. De taart geschonken door Schoonmaakbedrijf Ben van Hoof ging naar Jolanda Janssens-Koolen.

Tussenstand Ladies-derby
Tamara van den Bergh 13, Luuk Gelten 13, Gerald de Waal 11, Nica de Nooijer 11, Kelly Versteeg 11.

Pubquiz
Sportpark De Fortuin vormde eveneens het decor voor de tweede editie van de WVV'67-pubquiz. In totaal hadden zich zeventien teams voor de krachtenmeting aangemeld. Gedurende acht speelronden werd men getoetst op het gebied van onder meer algemene kennis, dieren, culinair, muziek en bekende Nederlanders van weleer. Met name de Seasiders als ook Voetbalvrouwen gingen nek-aan-nek voor de overwinning. Uiteindelijk bleken de dames Yola, Rowena, Nardie en Ivonne over de langste adem te beschikken. Het kwartet mag zich een jaar lang de betweters van Woensdrecht weten en een heuse beker plus een Gall en Gall bon tegemoet zien! Tweede plaats ging naar Super Fans, derde werd Team Ghandi.

Meer berichten