Logo halsterse-zuidwestkrant.nl

Lampionnentocht Put en Buntland

PUTTE - in Put en Buntland is vrijdag 8 November de aftrap voor het carnavalsseizoen. Ook dit jaar weer met de gezellige lampionnenoptocht, georganiseerd door S.C. De Grensneus.

Vertrek is zoals altijd vanaf de grens waar om 18:30 uur wordt verzameld, zodat de stoet om 18:45 kan vertrekken onder het genot van een muziekje, verzorgd door B.C. Is Da Wa. Kinderen met een zelfgemaakte lampion komen in aanmerking voor een leuke prijs. De optocht gaat richting MFC De Biezen waar de prijsuitreiking plaats zal vinden.

Na het afscheid van Nar Ricky en Grootste Boer Adri vorig jaar, wordt ook deze avond bekend gemaakt of een nieuwe nar en grootste boer is gevonden en wie deze mensen zouden kunnen zijn. Het is een hele zoektocht geweest om deze mensen te vinden, maar het komt goed. Ook maakt SC De Grensneus het nieuwe motto bekend en het daaraan gekoppelde nieuwe liedje, wat met zijn allen een keer geoefend zal worden. Iedereen die nog zin heeft kan terecht op een leuke after party. Het carnavalsseizoen voor 2020 in Putte is weer een feit.

Meer berichten