Logo halsterse-zuidwestkrant.nl

Clubkampioenen TTC de Liefhebbers bekend

HALSTEREN - Op zondag 27 oktober 2019 heeft TTC de Liefhebbers het seizoen 2019 feestelijk afgesloten. Er werd teruggeblikt op het afgelopen seizoen en de clubkampioenen werden bekend gemaakt.

Voorzitter Jeroen van Zomeren vertelde de aanwezige leden dat het seizoen voortreffelijk verlopen is. Van de geplande 32 ritten zijn er 28 doorgegaan. Vier ritten zijn afgelast wegens slechte weersomstandigheden. De activiteitencommissie had voor de afsluiting een mooi programma in elkaar gezet, waaronder een tocht met opdrachten.

Er werden vijf jubilarissen gehuldigd, waarvan twee leden 15 jaar, één lid 30 jaar en twee leden al 40 jaar lid zijn van TTC de Liefhebbers. Ze zijn door het bestuur met mooie woorden bedankt voor hun trouw en inzet aan de vereniging en ontvingen een cadeaubon en een mooi boeketje bloemen. Daarna was het moment daar dat de clubkampioenen bekend gemaakt werden. Altijd een spannend moment. Bij de recreanten werd de winnaar Pieter Thijssen met 234 punten voor Riet van Schilt (232 punten) en Jo de Wit (231 punten), een heel close finish dus, zeg maar een overwinning met banddikte. Bij de trimmers ging de wisselbeker naar Ad Timmermans met 383 punten voor Peter van Ent (331 punten) en Martin van Loon (291 punten) . De winnaar kwam hier duidelijk solo over de finish. Omstreeks 20.00 uur ging iedereen met een blij gevoel huiswaarts. Het was weer een feestmiddag waar met veel plezier op teruggekeken kan worden.

Inmiddels zijn de winteractiviteiten weer van start gegaan, wat inhoudt dat door de leden en overige belangstellenden op zondagmorgen om 9.30 gewandeld wordt of er met de mountainbike op uit wordt getrokken. Vertrek elke zondag vanaf Monkey Town, waar na afloop omstreeks 11.00 uur nog een kopje koffie gedronken wordt. Iedereen is zonder verdere verplichtingen welkom.

Meer berichten