Logo halsterse-zuidwestkrant.nl

Leuke huwelijksjubileumdag

OSSENDRECHT - MFC de Drieschaar in Ossendrecht was dit jaar de locatie waar de jaarlijkse huwelijksjubileumdag van de gemeente Woensdrecht werd georganiseerd. Burgemeester Steven Adriaansen en collegeleden, waarvan met partner, verwelkomden maar liefst 113 echtparen.

Het werd een gezellige middag met een kopje koffie, thee en een gebakje, een hapje en een drankje. Zoals de afgelopen jaren was er weer een quiz met vragen over de geschiedenis van de gemeente. "De Kokteel Sjeekers" verzorgden het muzikale gedeelte waar volop van werd genoten.
Piet en Willy Rens uit Hoogerheide zagen wel wat 'oude' gezichten. Zij hopen dat ze de 55- en 60-jarige huwelijksdag mogen beleven, dan komen ze zeker weer. Net als Frans en Ellie Wierckx. De quiz hadden ze volgens Ellie wel goed gemaakt, het was nog even afwachten op de antwoorden. Het resultaat maakt voor hen niet uit, het gaat om de gezelligheid. Uit Ossendrecht kwamen Rinus en Marietje van Tilburg, zij kregen dit jaar voor het eerst een uitnodiging. "Erg leuk" en Peter en Jantje Pommé hadden het ondanks dat zij niet veel bekenden zagen wel hartstikke naar hun zin. Louis en Irene v.d. Maegdenbergh uit Woensdrecht waren de vorige keer ook geweest. Deze keer vonden ze het leuker omdat het wat ruimer was opgezet met een prima bediening. Doordat de burgemeester hen aan de deur begroette voelden ze zich echt welkom. Adrie en Annie Buys- van Valkenburg en Erik en Corry Brasz uit Putte waren dit jaar 55 jaar getrouwd. Zij vonden het een leuk verzorgd programma. Erik kende de burgemeester nog van vroeger toen hij wethouder was in Roosendaal.

Meer berichten