Logo halsterse-zuidwestkrant.nl

Dag van de ouderen in de Wittenhorst

HALSTEREN - LEPELSTRAAT - Ook dit jaar kan gaat de activiteiten commissie ouderen van de Wittenhorst weer, samen met de 55-plussers van Halsteren en Lepelstraat de Dag van de Ouderen vieren. Ze doen dit op donderdag 17 oktober.

De zaal gaat open om 13.00 uur. U ontvangt koffie of thee met iets lekkers erbij. De opening door de voorzitter is om 13.40 uur. Dan volgt er een presentatie over veilig verkeer in Halsteren. "Dit leek ons een belangrijk onderwerp." De gezellige noot wordt deze middag verzorgd door Marie Christien. Regelmatig treedt zij op voor verschillende groepen.
In de pauze wordt u een gratis consumptie aangeboden. We besluiten met een gratis bingo met mooie prijzen. Daarna kunt u genieten van een goed verzorgde koffietafel. Om ervoor te zorgen dat iedereen op die dag voorzien wordt van zijn natje en zijn droogje moet er van tevoren worden ingeschreven. Er wordt een tegemoetkoming in de kosten gevraagd van 10 euro.
Gelegenheid tot inschrijven en betalen is er op maandag 7 oktober van 13.30 tot 15.00 uur in 't Weike (Kerkstraat 82, Lepelstraat) en op maandag 7 oktober en woensdag 9 oktober van 13.30 tot 16.00 uur in de Wittenhorst (Lindenlaantje 1, Halsteren).

Meer berichten