Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Foto:

Cars en Charity Rotaryclub in aantocht

BERGEN OP ZOOM - WOENSDRECHT - REGIO - Rotaryclub Bergen op Zoom Noord organiseert voor zondag 25 augustus alweer voor de tiende keer haar jaarlijkse fundraising evenement Cars & Charity.

Deze toertocht voor oldtimers, cabrio's en andere bijzondere auto's trekt dan door delen van West-Brabant en Zeeland met start en finish op de Grote Markt in Bergen op Zoom. Dit keer vinden de behendigheidsproeven plaats op de Luchtmachtbasis Woensdrecht. Naast deelname aan de toertocht kunnen autoliefhebbers ook een rondrit maken in een zogeheten supercar, zoals een nieuwe Porsche of een bijzondere Ferrari. Vanaf 10.00 uur staan deze bolides tegen een bescheiden vergoeding voor een rondrit ter beschikking op de Grote Markt. De opbrengst van het evenement gaat geheel naar het goede doel. Dit jaar is gekozen voor Kikarow en de Stichting Hoogvliegers. Door een rondje Nederland te roeien haalt Kikarow geld op voor het Prinses Maxima Centrum, het nationale kinder-oncologisch centrum in Utrecht (www.kikarow.nl). De Stichting Hoogvliegers (www.stichtinghoogvliegers.nl) laat zieke of gehandicapte kinderen een bijzonder en onvergetelijk avontuur beleven: zelf een vliegtuig besturen! Voor meer informatie en inschrijven (inschrijfgeld: €99 per equipe) ga naar www.carsandcharity.nl of mail naar info@carsandcharity.nl.

Allerlei oldtimers

LEPELSTRAAT - Op en rond het Lepelstraatse Kerkplein trokken zondag volop oude auto's, tractoren, motoren, brommers en vrachtauto's uit allerlei tijdperken de aandacht. Menig liefhebber kwam er een kijkje nemen.

Meer berichten