Logo halsterse-zuidwestkrant.nl

Eten bij: Tasty World Hoogerheide

Vandaag ga ik een keertje niet à la carte eten. Ik ben vandaag namelijk op een plek in Hoogerheide waar je voor een vaste prijs onbeperkt kunt eten en drinken! Een plek waar menig inwoner van de zuidwesthoek regelmatig langsrijdt en een plek die sommigen onder ons nog zullen herinneren als Het Pannenhuis. Ik heb het natuurlijk over Tasty World in Hoogerheide.

Vandaag hebben mijn vriend en ik mijn schoonbroertje meegenomen, want hij is geslaagd voor zijn examens. Dat moet natuurlijk gevierd worden! Bij binnenkomst worden we hartelijk ontvangen door gastvrouw Jeske. Wanneer we het eten afrekenen, worden we verrast met een leuke korting. Omdat mijn schoonbroertje is geslaagd, mag hij vandaag voor het kindertarief mee-eten in plaats van voor de volle prijs. Onwijs lief!

Jeske geeft ons een rondleiding door het restaurant en legt het concept aan ons uit. Wanneer ze ons naar onze tafel heeft begeleid en ons een smakelijke avond heeft gewenst, begint de eetpret. Het is selfservice, dus we besluiten eerst zelf een drankje te gaan halen. Er is volop keuze: bier en huiswijn aan de bar, koffie, thee, warme chocolademelk, diverse frisdranken zowel uit de automaat als in de koeling, versgeperste jus d' orange, ijskoffie en zelfs slushpuppies. Ik besluit de avond te beginnen met een Lipton Ice Tea.

Laten we het voorgerecht gaan halen! Er is keuze uit soepen, er zijn stokbroodjes, verschillende salades, wraps... Het voorgerecht buffet is heel uitgebreid. Ik ga echter niet voor een traditioneel voorgerecht, maar voor sushi. Ook qua sushi alleen al is er onwijs veel keuze. Een paradijs voor de echte sushiliefhebber. Ik pak mijn favoriete sushi, wat sojasaus en stokjes en ga weer terug aan tafel zitten.

Wanneer ik mijn overheerlijke sushi heb verorberd, is het tijd voor het hoofdgerecht. Er valt te kiezen tussen verschillende gerechten uit de buffetten, je kunt vlees of vis laten grillen of je favoriete ingrediënten te laten wokken. Ik kies voor het laatste. Het is gaaf om te zien hoe de koks in de open keuken te werk gaan. Wokken kan ik ook, maar dat gaat er een stukje onhandiger en langzamer aan toe dan de manier hoe de koks hier vanavond te werk gaan. Respect!

Mijn wokgerecht is heerlijk en ik besluit nog een stukje gekruide spek klaar te laten maken. Ook dit stukje vlees is érg smakelijk. Ik loop nog een paar keer naar de verschillende warme buffetten om hier wat lekkers van te pakken.

Op naar het dessert! Wanneer ik voor het toetjesbuffet sta, voelt het alsof ik in de hemel ben. Er is wederom zo veel keuze! Mijn schoonbroertje maakt zijn eigen pannenkoekje klaar en tapt zijn eigen softijsje. Ik bezoek de chocoladefonteinen, pak wat vers fruit en bezoek de dessertbar waar ik kan kiezen tussen verschillende kleine nagerechtjes.

Eten bij Tasty World is niet alleen lekker, maar ook heel erg leuk. Wanneer je met een grote groep bent, is er voor ieder wat wils en je zit niet achteraf uit te rekenen wie wat moet. Daarnaast ligt Tasty World op een gemakkelijk te bereiken locatie, betaal je geen parkeergeld en kun je hier zorgeloos genieten van lekker eten.

Meer berichten