Afbeelding

Augustijn en Merkx naar VVC'68

Algemeen

HALSTEREN – Bij VVC'68 zijn ze van plan om het komende seizoen weer mee te gaan doen om de prijzen. Marco Ernest werd vastgelegd als trainer en de technische commissie ging op zoek naar 'routine'.

Het talentvolle, jeugdige elftal had immers vooral behoefte aan ervaren steunpunten. Jeroen Augustijn (rechts op de foto) en Wouter Merkx hebben nu definitief toegezegd over te komen van Steenbergen naar VVC'68.

Jeroen Augustijn licht zijn keuze toe: "Op de eerste plaats is het voor mij een uitdaging om met VVC hogerop te komen. Ook de combinatie met mijn werkzaamheden past beter bij een zaterdagclub. De vierde klasse is gewoon te laag voor die club. Met een paar nieuwe jongens erbij gaan we in ieder geval proberen mee te doen voor een periode."

Wouter Merkx vertelt: "Voetballen is voor mij het sportieve gedeelte maar ook de gezelligheid na afloop. Nu kan ik bij Steenbergen na de wedstrijd niet blijven hangen. Straks op zaterdag bij VVC'68 zal dat beter gaan lukken. De uitdaging om VVC weer op de kaart te zetten, spreekt mij aan. Ik ga er alles aan doen om dat te laten slagen."

Afbeelding