Logo halsterse-zuidwestkrant.nl

Silvy ging eten bij: Johnny's Steakhouse

Een bekende plek, maar een nieuwe naam: het restaurant van Hotel Dekkers heeft een heuse metamorfose ondergaan en gaat sinds begin dit jaar door het leven als Johnny's Steakhouse. Ik weet nog goed hoe het er vorig jaar uit zag en persoonlijk vind ik het nieuwe concept hartstikke leuk. Het interieur is aangepast naar de stijl van een steakhouse en ook de kaart is op de schop gegaan. Er is een ruime keuze aan vleesgerechten (van de grill), maar er valt ook voor vis en vegetarisch te kiezen.

Jullie weten inmiddels dat ik een ware carpaccio-liefhebber ben en graag 'nieuwe soorten' probeer. Dus wanneer ik carpaccio met eendenlever op de kaart zie staan, is mijn keuze meteen gemaakt. Nooit eerder heb ik eendenlever gegeten, dus ik moet een beetje wennen aan de smaak, maar in combinatie met de carpaccio is het zeker bijzonder!

Op naar het hoofdgerecht! Op aanraden van de bediening bestel ik Johnny's Hamburger. Vanuit de keuken zie ik een vol bord mijn kant op komen. Nieuw bij Johnny's Steakhouse is namelijk de plateservice, wat betekent dat de gehele maaltijd op het bord wordt opgemaakt. Op mijn bord is een lekkere salade te vinden, een gepofte aardappel met een sausje en natuurlijk de reusachtige burger. Onwijs lekker, maar ik kreeg hem helaas niet helemaal op. Maar hierdoor kan ik wel zeggen dat ik zeker weet dat hier nooit iemand met honger van tafel zal gaan.

Wanneer er wordt gevraagd of ik nog een nagerechtje wil, moet ik bekennen dat ik eigenlijk al goed vol zit. Om toch de drie gangen compleet te maken, wordt er een klein verrassingsdessert aangeboden waar ik natuurlijk geen nee tegen kan zeggen. Erg leuk om te zien dat er wordt meegedacht! Voor mij wordt er een mooi opgemaakt bordje met een chocoladetaartje en frambozen-sorbetijs neergezet. Hemels lekker! Er is goed voor mij gezorgd deze avond en ik heb erg lekker gegeten. Zéker voor de grote (vlees)eters is Johnny's Steakhouse een echte aanrader.

Meer berichten