Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Mevrouw van Geel uit Hoogerheide ontvangt de hoofdprijs, een fashioncheque van €500 uit handen van eigenaresse Anita Sebrechts.
Mevrouw van Geel uit Hoogerheide ontvangt de hoofdprijs, een fashioncheque van €500 uit handen van eigenaresse Anita Sebrechts.

Prijs bij Jubileumactie Sebregts Mode

OSSENDRECHT - Mode uit Ossendrecht bestond op 21 maart 50 jaar en had heel de maand maart een jubileumactie waar klanten aan mee konden doen bij aankoop van de nieuwe collectie. Uiteindelijk zaten er bijna 200 deelnemers in de loterijdoos en deze klanten kwamen uit 24 verschillende plaatsen.


"We hebben een hele leuke feestmaand achter de rug en kijken met veel plezier en voldoening terug op deze bijzondere maand. Klanten van het eerste uur haalden herinneringen op aan de tijd dat ze voor de kinderen in de winkel kwamen. Heel bijzonder om dat allemaal te horen. Het laat maar weer eens zien hoe belangrijk de sociale functie is van een winkel in een klein dorp", vertellen eigenaren Anita en Adri Sebrechts. "Daarnaast waren we verbaasd dat de bezoekers van onze winkel in de maand maart uit 24 verschillende plaatsen komen", vervolgen ze. "Daar zijn we ontzettend trots op, dat we als kleine winkel in een dorp zo een groot bereik hebben. Met heel veel plezier delen wij dan ook de Modecheques uit en bedanken iedereen die aan onze feestmaand een bijdrage heeft geleverd."

Prijswinnaars

Er zijn meerdere prijswinnaars van de jubileumactie die inmiddels op de hoogte zijn gesteld. De hoofdprijs, een Modecheque t.w.v. 500 euro, is gewonnen door mevrouw van Geel uit Hoogerheide. De eerste prijzen, vijf keer een Modecheque t.w.v. 100 euro, zijn gewonnen door: mevr. Jenny v.d. Poel Ossendrecht, fam. Van Hooijdonk Ossenrecht, mevr. Marie van Beeck-Clarijs Putte, fam. Timmermans Bergen op Zoom en mevr. J. de Rooij Stavenisse. De tweede prijzen, tien keer een Modecheques t.w.v. 50 euro, zijn gewonnen door: dhr. Adrie v/d Eijnden Ossendrecht, mevr. Jenny Kil Ossendrecht, mevr. Jo Palinckx Hoogerheide, mevr. van Zunderd Hoogerheide, mevr. Voeten Putte, fam. Belde Huijbergen, fam. Van Dongen Roosendaal, mevr. Meuleman Bergen op Zoom, fam. Slokkers Halsteren en dhr. Dingemans Berendrecht (België). De derde prijzen, twintig Modecheques t.w.v. 25 euro, zijn gewonnen door: mevr. van der Kruk Ossendrecht, mevr. Anja van Wijk Ossendrecht, mevr. Flora Pluijmert Ossendrecht, fam. Stoffels Ossendrecht, mevr. Ria Clarijs Ossendrecht, mevr. Lisa Jansen Ossendrecht, mevr. Bus Hoogerheide, mevr. Mathijssen Hoogerheide, mevr. Belde-van Hoof Hoogerheide, mevr. Verbeek Hoogerheide, familie Kuijlen Woensdrecht, de heer Mark Roozeboom Putte, mevrouw Ketelaars Putte, mevrouw Jacobs Huijbergen, mevr. Dietvorst Bergen op Zoom, mevr. Meer Bergen op Zoom, mevr. Giels Bergen op Zoom, dhr./mevr. van de Kieboom Halsteren, mevr. Scheele Krabbedijke en mevr. van Loon Essen-Hoek (België).

Meer berichten