Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Daan-Pieter is momenteel hard aan het werk om D.P. Stock te kunnen openen.
Daan-Pieter is momenteel hard aan het werk om D.P. Stock te kunnen openen.

Feestelijke opening voor D.P. Stock

HALSTEREN - Lange tijd stond de etalage van de Dorpsstraat 73G leeg. Maar vanaf deze week komt er weer bedrijvigheid in het pand. Op donderdag 18 april opent om 9.30 uur D.P. Stock de deuren. Eigenaar Daan-Pieter van den Dikkenberg (35) kan inmiddels al niet meer wachten.

"Handel heeft altijd in mijn systeem gezeten. Op mijn zevende zat ik al op de fietskar om grofvuil op te halen. Soms vond je dan een mooie salontafel waar je bij de kringloop nog 25 gulden voor kreeg. Prachtig vond ik dat."

Daan-Pieter, die uit Zwijndrecht komt, vond in Tholen al een mooi pand voor zijn winkel 'Het Pakkenhuis van Dikkenberg' aan de Kerkstraat. "In Tholen hebben we een soort dorpswinkel met het gevoel van 'de oude winkel van sinkel'. Maar vernieuwen is altijd leuk. Wat mij opviel wanneer ik door Halsteren reed, was de diversiteit en gezelligheid van deze dorpsstraat. Er zijn veel verschillende winkels en het is heel levendig." Het pand aan de Dorpsstraat 73G is perfect voor de pop-up store, die minstens zes maanden zal blijven. "We hoeven niet veel te verbouwen", vertelt Daan-Pieter. "Alleen een achterwand schilderen en onze stellingen neerzetten. Klanten kunnen bij ons terecht voor onder andere woonaccessoires, speelgoed, huishoudelijke artikelen, brocante en tweedehands spullen. Ze moeten er wel snel bij zijn, want op is ook echt op. Gelukkig krijgen we wel iedere week nieuwe voorraad en is er dus altijd iets nieuws te vinden."

Blijf op de hoogte van alle acties van D.P. Stock via Facebook en Instagram @d.p.stock. Iedere klant die tijdens de opening op donderdag 18 april langskomt, kan een leuke attentie verwachten. Ook zijn er diverse scherpe acties om de opening te vieren. "We kunnen niet wachten om iedereen te leren kennen", sluit Daan-Pieter af.

Meer berichten