Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
PLUS stelt vijf bomvolle boodschappenkarren beschikbaar als hoofdprijs.
PLUS stelt vijf bomvolle boodschappenkarren beschikbaar als hoofdprijs.

Vierde kwis in circuit nadert met rasse schreden

HALSTEREN - Na wederom een volle zaal bij Tivoli is het aankomende vrijdag 19 april de beurt aan café-feestzaal De Roos om de enthousiaste teams te huizen in alweer de vierde kwis van het circuit. Vorige keer won Team Blanco met 1 punt verschil van algemeen klassement-houder Team Kannebuis-Olympus 1. Het belooft weer een spannende strijd te worden.

PLUS Halsteren heeft zich achter het initiatief geschaard door vijf bomvolle boodschappenkarren beschikbaar te stellen als hoofdprijs. "Een activiteit voor en door Halsternaren steunen wij graag", zegt bedrijfsleider Rik Linssen. De overall hoofdprijs wordt eind van dit jaar uitgereikt bij '1633 eten en drinken' aan de ploeg die in ieder geval aan acht van de negen kwissen heeft meegedaan en het best heeft gescoord. Ook 1633 eten en drinken sponsort het kwiscircuit. De ploeg die als tweede eindigt wordt eind van het jaar verwacht voor een uitgebreid eetfestijn. Als derde overall prijs is een pakketje geschenkbonnen, beschikbaar gesteld door plaatselijke ondernemers.

Ploegen kunnen inschrijven met drie, vier of vijf personen. Die kwisploegen krijgen dan tien rondes vragen voorgeschoteld in de volgende categorieën: muziek, flora/fauna, medisch, Nederlandse taal en literatuur, sport, aardrijkskunde, geschiedenis, film en tv, politiek, eten en drinken.

De eerstvolgende kwis in het circuit vindt plaats op vrijdag 19 april bij Café-Feestzaal De Roos aan de Dorpsstraat 68 in Halsteren. De kwisavond staat garant voor gezelligheid, inschrijven is nog steeds mogelijk. Alle verdere informatie over het kwiscircuit is te verkrijgen bij Ton Tielemans, telefoonnummer: 06-51348488 of bij de kwislocaties: De Roos, Tivoli of De Kannebuis.

Meer berichten