Logo halsterse-zuidwestkrant.nl

Silvy ging eten bij: Eetcafé Puts Meuleke

Vandaag neem ik vriendin Roos en een lege maag mee naar Eetcafé Puts Meuleke in Ossendrecht. We worden ontzettend leuk ontvangen en we mogen zelf een plekje binnen uitzoeken. Eenmaal gesetteld wordt er wat te drinken ingeschonken en kiezen we wat van de kaart.

Vorige keer ging ik voor de overheerlijke tomatensoep, vandaag besluit ik om ook hier eens de carpaccio uit te proberen. En dat blijkt geen slechte keuze, want de carpaccio is exact hoe een goede carpaccio moet zijn.


Wanneer het hoofdgerecht wordt geserveerd word ik blij: daar is dé hamburger. Geserveerd met een frisse salade, frietjes en mayonaise. Het lijkt een heel simpel gerecht, maar een echte goede hamburger serveren spreekt niet voor zich. Puts Meuleke is hier in ieder geval wél in geslaagd: het vlees is goed gebakken, de hamburger is goed te eten zonder dat de inhoud eruit valt, het broodje is vers en er zit bacon op! Alleen maar pluspunten.
Ik zet m'n lepel in mijn dessert en ik zie dat de chocoladesaus uit het warme chocoladetaartje stroomt. Voor een chocoladeliefhebber zoals ik is dit nagerecht een ware droom. Het gerechtje wordt geserveerd met een bolletje vanille-ijs en wat slagroom en de combinatie warm en koud bevalt mij heel goed. Een echte aanrader, zeker als je van chocolade houdt!


Vorig jaar ben ik hier natuurlijk ook geweest en het valt me op dat er een aantal positieve veranderingen hebben plaatsgevonden. Zo staat er nu een biljart binnen en is er buiten een prachtige nieuwe buitenbar te vinden. Een onwijs leuke en praktische toevoeging aan het buitenterras om de gasten nóg sneller te kunnen bedienen.


Bij Eetcafé Puts Meuleke komen genot en gastvrijheid echt samen en ik heb wederom genoten van mijn avondje. Met Pasen nog niets te doen? Je kunt hier tijdens de paasdagen genieten van een overheerlijke paasbrunch. Reserveren kan tot en met 18 april 2019.

Meer berichten