Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Lars Broere (midden), staat met zijn team klaar om te helpen.
Lars Broere (midden), staat met zijn team klaar om te helpen.

Mabro BV staat garant voor excellente service

BERGEN OP ZOOM - In de werkplaats van 'Mabro BV: Auto- en truckservice' is het een bedrijvigheid vanjewelste. Eigenaar Lars Goutziers, 22 jaar, groeide dankzij zijn vader op tussen de auto's. "Het is dus niet gek dat auto's altijd mijn grootste interesse waren en ik nu hier sta", lacht hij.


Al sinds zijn veertiende sleutelt hij in de garage mee aan auto's. Lars behaalde zijn vakdiploma's, nam het bedrijf over van zijn vader en zorgt nu dat zowel particuliere als zakelijke bestuurders in de omgeving van Bergen op Zoom kunnen genieten van excellente service bij zijn bedrijf.

"Voor alle werkzaamheden is er altijd een leenauto beschikbaar zodat onze klanten niet hun mobiliteit verliezen. Daarnaast hebben we ook een haal- en brengservice: we halen je auto op en leveren 'm ook weer af wanneer hij klaar is. Ook hebben we een nieuwe oprijwagen, dus sta je met een probleem? Met één telefoontje zijn we er." Men kan bij Mabro terecht met onder andere personenwagens, campers en bedrijfswagens.

Excellente service is niet het enige waar Mabro BV mee in het oog springt. Ook expertise staat hoog in het vaandel. "Zo zagen we dat steeds meer mensen automaat gingen rijden. Deze auto's zijn continu bezig met zelf schakelen en het onderhoud moet dan ook voldoende zijn. Daarom hebben we een speciale spoelbak waarmee de automatische versnellingsbak schoon gespoeld kan worden zodat alle smeereigenschappen behouden blijven."

'Mabro BV: Auto- en truckservice' is gevestigd aan de Conradweg 2 in Bergen op Zoom. Contact opnemen met Lars en zijn team kan via telefoonnummer (06) 57221992, via e-mailadres info@mabroautos.nl of op de website: www.mabroautos.nl.

Meer berichten