Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Bij de afsluiting van het biljartcompetitie driebanden werdteam ’t Klavertje uit Hoogerheide algemeen kampioen.
Bij de afsluiting van het biljartcompetitie driebanden werdteam ’t Klavertje uit Hoogerheide algemeen kampioen. (Foto: )

Driebanden Kerstkoppeltoernooi in Harmoniezaal

OSSENDRECHT - In de Harmoniezaal in Ossendrecht wordt van zondag 23 december tot en met 6 januari een driebanden biljartkoppeltoernooi gespeeld. Er kunnen 24 koppels in actie komen, verdeeld over twee klassen, die elkaar in de finale en troostfinale treffen.


Gemiddelden van leden van Biljartbond BBWH worden overgenomen. Verder kunnen andere bonden of van biljarters bekende gemiddelden worden geraadpleegd. Spelers zonder vastgesteld gemiddelde worden per wedstrijd herzien. De eerste ronde wordt gespeeld op zondag 23, donderdag 27, vrijdag 28 en zaterdag 29 december, alle dagen te beginnen om 19.30 uur. De tweede ronde is op zondag 30 december en woensdag 2 januari. De derde ronde op donderdag 3 januari en de vierde ronde op vrijdag 4 januari. De finalepartijen beginnen zondag 6 januari om 14.00 uur; de finale is gepland om 16.00 uur. Het inschrijfgeld is 25 euro per koppel, te voldoen in de Harmoniezaal.

Meer berichten