OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Verrassingstocht voor TTC de Liefhebbers

Algemeen

HALSTEREN - LEPELSTRAAT - Voor zondag 24 september heeft de activiteitencommissie van TTC de Liefhebbers voor de leden weer een verrassingstocht uitgezet. Waarheen die tocht gaat en wat te doen is angstvallig geheim gehouden.
De afstand is ongeveer 40 kilometer en rond 12.00 uur zijn de fietsers terug bij cafeeke de Beek. Waar de koffiestop wordt gehouden is ook onbekend. Wel bekend is dat het ieder jaar een groot succes is en dat er de nodige discussies zijn inzake het beantwoorden van vragen. De fietsers zullen dus af moeten wachten. Wie het verrassingselement ook wil ervaren, kan zondag meefietsen met de Liefhebbers. Vertrek is om 9.00 uur bij cafeeke de Beek in de Fabrieksstraat te Halsteren. Inlichtingen bij de secretaris: Richard Kuijlen, telefoon (0164) 683915. Na deze verrassingstocht resteren er nog drie ritten en dan zit het fietsseizoen 2018 er weer op. Dan wordt er weer gewandeld of gefietst met de mountainbike. (Foto: Piet Brocatus).

Toerclub Central rijdt naar Heiningen

HALSTEREN- De wekelijkse tocht van Toerclub Central gaat zondag 23 september richting Heiningen. 'Nog enkele ritten en het wielerseizoen 2018 zit er weer op. Wat gaat het snel, wat gaat het snel … bedoeld wordt hier de tijd, dit om misverstanden te voorkomen. Nou is met onze snelheid overigens ook niks mis, ondanks de wind van de laatste weken. Ons motto is nog steeds: met zijn allen tegelijk vertrekken en tezamen ook weer terug. We fietsen nog steeds voor ons plezier en met plezier, al jarenlang.' De tocht gaat via Moerstraten, Welberg en Dinteloord naar Heiningen en via Fijnaart, Zevenbergen en Oudenbosch naar Oud Gastel en over Kruisland weer naar Halsteren. De afstand is 75 km; het vertrek is om 09.00 uur bij Cafetaria Plaza in de Dorpsstraat. Meer informatie is te krijgen via website : www.toerclubcentral.eu.

Afbeelding