Afbeelding

"Het is extra leuk om dit meisjesteam te trainen"

Algemeen

Oud eerste elftalspeler Chris-Jan de Groen van VVC'68:

HALSTEREN - Chris-Jan de Groen is al ruim veertig jaar lid van VVC'68. "Ik ben begonnen in de jeugdteams en ik heb daar gespeeld tot mijn zestiende ongeveer. Daarna ben ik in het eerste terecht gekomen waar ik zestien jaar lang bij ben gebleven. In die tijd heb ik zo'n 250 wedstrijden gevoetbald."

Chris-Jan is nooit gestopt met voetballen: "Ik voetbal nu nog steeds bij VVC'68, alleen niet meer zo fanatiek. Ik speel nu in het vierde elftal, maar da's meer voor de gezelligheid."

Meisjes

De veertienjarige dochter van Chris-Jan is een fanatiek voetbalster. "Dat is niet omdat ik voetbal hoor", lacht Chris-Jan. "Ze is vrij om te kiezen welke sport ze beoefent en waar ze dit doet. Maar omdat haar vriendinnen ook toevallig voetballen bij VVC'68, is ze hier terecht gekomen. Ze zit in het meisjesteam dat ik train, dat is natuurlijk wel erg leuk."

De Groen vervolgt: "Wat ik zo bijzonder vind aan de vereniging is de leuke sfeer en het feit dat je door de jaren heen iedereen goed leert kennen. Met sommige leden heb ik een ontzettend leuke klik en dat vind ik best wel speciaal."

"Zo lang mijn gezondheid het toelaat, blijf ik voetballen. Mocht mijn gezondheid het laten afweten, zal ik hoe dan ook lid blijven van deze geweldige club", aldus Chris-Jan de Groen.

Afbeelding