Afbeelding

Landgoed De Hertgang: Nazomerfair!

Algemeen

HALSTEREN - Op zondag 30 september vindt de vierde Nazomerfair plaats op Landgoed De Hertgang in Halsteren. Zo'n dertig enthousiaste deelnemers laten u kennis maken met leuke, smakelijke, artistieke, gezonde en creatieve producten. U zult deelnemers treffen die ook in voorgaande jaren deelnamen, maar er is ook nieuwe aanwas. Een reden temeer dus voor een bezoekje aan de Nazomerfair.

Naast de leuk ingerichte kramen wordt er muziek gemaakt, er worden rondleidingen gegeven door de tuinen en het arboretum, en ook de kinderen hoeven zich niet te vervelen! Behalve bij de kramen van sommige deelnemers, wordt op het terrein en in het bezoekers­centrum koffie, thee en fris geschonken en zijn er versnaperingen te koop. De toegang tot de Nazomerfair is € 2 per persoon. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.Bezoekers zijn tussen 11.00 tot 17.00 uur van harte welkom.

U vindt Landgoed De Hertgang aan de Klaverblokken 18 in Halsteren. Fietsers kunnen hun fiets op het terrein stallen, bezoekers die met de auto komen, kunnen parkeren in het centrum van Halsteren. Benieuwd wie de deelnemers aan de Nazomerfair zijn? Kijk op www.dehertgang.nl voor meer informatie. In samenwerking met de Cultuur-Carrousel die op dezelfde dag in Bergen op Zoom plaatsvindt, is er een combikaart in de voorverkoop. Deze kaart (€ 5) geeft toegang tot de Cultuurcarrousel én de Nazomerfair. Voor verkooppunten zie www.cultuur-carrousel.nl. Deze combikaart wordt tijdens de Nazomerfair in de ochtend ook op Landgoed De Hertgang verkocht.

Afbeelding