Logo halsterse-zuidwestkrant.nl

"Leuke, herkenbare krant"

OSSENDRECHT – Sjak en Corné Suijkerbuijk hoef je niks te vertellen over de supermarktwereld. Meteen van school kwamen ze bij Jan Pollemans in Breda terecht, waar ze het klappen van de zweep met de paplepel ingegoten kregen.

Ervaring
Via Meermarkt, Eurosuper, Golff en de campingwinkel in Haamstede verzamelden ze in Halsteren, Bergen op Zoom en Ossendrecht een schat aan ervaring. Nu zijn ze de klantvriendelijke gezichten van Emté in Ossendrecht, die in 2019 omgetoverd wordt tot een Jumbo.

Verenigingsleven
Corné Suijkerbuijk aan het woord: "Voor ons is De Halsterse Krant & De Zuidwestkrant iets aparts. Wij komen uit Halsteren en we werken in Ossendrecht. De krant staat vol met allerlei berichten uit Halsteren en de Zuidwesthoek."
"Wij zijn erg betrokken bij het verenigingsleven, daarom zijn de mensen in De Halsterse Krant & De Zuidwestkrant erg herkenbaar voor ons."

Dorpskrant
"Veel mensen die in de krant staan, komen bij ons in de winkel. Het is gewoon een leuke dorpskrant waar we elke week weer naar uitkijken."

Publipers
"Toen wij de supermarkt in Halsteren hadden, adverteerden wij altijd in de PubliPers, de voorloper van De Halsterse Krant."

Voetbalsport
"De uitgever Ton Tielemans kennen wij al heel lang via de voetbalsport en onze neef Mathé Suijkerbuijk werkt als advertentieverkoper bij die krant. Wat ons betreft: op naar de volgende 25 jaar!", aldus Corné Suijkerbuijk

Meer berichten