Afbeelding
Foto: Bep Tielemans

Tiende editie Oldtimershow

Algemeen

LEPELSTRAAT - Stichting Evenementen Lepelstraat organiseert voor zondag 5 augustus de jaarlijkse Oldtimershow. Wat tien jaar geleden begon als een extra aanvulling op de plaatselijke kermis is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen en zelfstandig evenement.

Tussen 11.00 en 17.00 uur zullen het Lepelstraatse Kerkplein en de omliggende straten gevuld worden met onder andere oude auto's, tractoren, motoren, brommers en vrachtauto's uit allerlei tijdperken met allemaal een minimale leeftijd van 25 jaar. Ook stationaire motoren zijn welkom op het evenement, want die zijn ook beslist de moeite waard om te bezichtigen.

Maar niet alleen de liefhebbers van oldtimers komen aan hun trekken, naast een springkussen en suikerspin voor de kinderen, zijn er een bar en een frietkar aanwezig. Volledig in thema verkoopt een ijscovrouw schepijs vanuit een oude Symca en ook een palingroker heeft zich aangemeld om het evenement aan te vullen met wat lekkers

Voor diegenen die het fijn vinden, om onder het genot van een hapje en een drankje, ook van muziek te genieten speelt Coverband the Blue Nights hun livemuziek vanaf een oldtimertruck. Zij hebben al vele jaren de oldtimershow muzikaal ondersteund en kunnen dus zeker niet ontbreken op het 10-jarige jubileum van dit evenement.

Kortom genoeg ingrediënten voor een gezellige dag uit voor het hele gezin!

Deelnemers kunnen zich inschrijven via de website, maar zijn ook zonder inschrijving welkom tijdens het evenement, zij kunnen zich op de dag zelf melden bij de verkeersregelaars. Let wel op dat je met je oldtimer aan komt rijden vanaf de Lepelstraatseweg, via een andere straat kun je het evenement niet oprijden.

Neem je je oldtimer mee kun je zeker ook rekenen op een presentje vanuit de organisatie, om je te bedanken voor je komst op het 10-jarig jubileum, want het feest maken we samen!

Kijk voor meer info op www.oldtimershowlepelstraat.nl