Logo halsterse-zuidwestkrant.nl

Snel internet ook in buitengebied?

ZUIDWESTHOEK - HALSTEREN - REGIO - 'Glasvezel Buitenaf' is volop bezig om in het buitengebied van de Brabantse Wal gemeenten Bergen op Zoom, Woensdrecht en Steenbergen en voor gemeente Halderberge snel internet mogelijk te maken.

Alleen wanneer 50% van de adressen uit het campagnegebied zich aanmeldt voor 4 juni 2018, is de campagne geslaagd en kan er een glasvezelnetwerk aangelegd worden.

Deze campagne wordt mede door gedreven ambassadeurs en lokale verkopers gepromoot in de regio. De aangeschreven adressen uit dit gebied kunnen zich via het contactpunt voor de regio, Secured-IT aan Dorpsstraat 156 in Halsteren, of dienstaanbieders aanmelden voor een glasvezelabonnement.

Het aanbod is simpel, voor iedereen hetzelfde en bestaat uit twee delen. Namelijk uw abonnement bij een dienstaanbieder voor televisie, internet en/ of telefonie. Daarnaast een vastrechtvergoeding die men kan afkopen of maandelijks bovenop een abonnement kan betalen.

Om iedereen goed te informeren en te adviseren worden er meerdere informatie- en aanmeldbijeenkomsten georganiseerd door ambassadeurs, lokale verkopers zullen die avonden ook aanwezig zijn. Behoort u tot deze aangeschreven adressen in het buitengebied? Meld u dan aan voor 4 juni. Heeft u nog vragen? Bezoek dan één van de bijeenkomsten. Op dinsdag 22 mei is er nog een extra informatie- en aanmeldavond, vanaf 19.30 uur in ontmoetingscentrum de Wittenhorst, Lindenlaantje 1 in Halsteren.

Meer berichten