Ook vervoer naar een activiteit in de Wittenhorst is met de Plusbus een uitkomst.
Ook vervoer naar een activiteit in de Wittenhorst is met de Plusbus een uitkomst.

De Plusbus is er voor u

Algemeen

HALSTEREN - LEPELSTRAAT - De Plusbus is inmiddels al twee en een half jaar een vertrouwd beeld in Halsteren en Lepelstraat, dankzij de hulp van diverse sponsoren en een groep enthousiaste vrijwilligers. Ouderen uit deze plaatsen kunnen er op werkdagen gebruik van maken.

Dat de Plusbus duidelijk in een behoefte voorziet blijkt wel uit het aantal van bijna zevenduizend ritten in het afgelopen jaar.

Behulpzaam
De bus rijdt van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.
De ouderen kunnen zelfstandig naar de dokter, boodschappen doen, naar de kapper of gezellig op bezoek bij familie of kennissen. Ook rijdt de bus voor bezoek naar het ziekenhuis, het A.B.G., de Stuivenburg et cetera. Onze vrijwillige chauffeurs brengen u van deur naar deur en zijn u behulpzaam als het nodig is.

Afspraak
Om een afspraak te maken voor een ritje kunt u contact opnemen met: De Plusbus centrale (0164) 651020. Deze is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 9.00 tot 12.00 uur. Er zit een centralist, ook een vrijwilliger, klaar om u zo goed mogelijk te helpen. Een afspraak maakt u bij voorkeur, de dag voordat u ergens naar toe wil. Ook kunt u al verder vooruit proberen te plannen.

Combineren
Het kan gebeuren dat er wat met de tijd geschoven moet worden omdat er al een rit gepland staat. Ook proberen we om verschillende klanten te combineren, dan kunnen we meerdere klanten tevreden stellen. Om dit te bereiken vragen we ook uw medewerking.

Samen maken we er een groot succes van. De vrijwilligers van de Plusbus hopen u binnenkort van dienst te mogen zijn.