Logo halsterse-zuidwestkrant.nl

Verrassend mode shoppen bij Loft 56

Het verkopen van meubels en interieur accessoires combineren met de verkoop van kleding en schoenen. Voor Loft 56 aan Halsterseweg 56 in Halsteren is het een succesvol concept.
"Winkelen bij Loft 56 is een hele beleving. Wanneer onze klanten de winkel betreden reageren ze meestal vrij verrast, omdat het er allemaal zo gezellig en sfeervol uit ziet. Daarnaast verbazen ze zich er vaak over hoeveel variatie Loft 56 biedt in zowel meubels als kleding", vertelt Liane Calbo.

Zij vervolgt: "Wat ik zelf heel erg leuk vind, is dat veel klanten binnenstappen om 'eventjes' meubels te kijken, maar vervolgens een paar uur later met een nieuw setje kleding naar buiten lopen. In iedere prijsklasse is er wel wat leuks te vinden, voor zowel jong als oud." Bij Loft 56 vind je kleding voor vrouwen van de labels Transfer, Zoso, Soyaconcept en Poools tot en met Dayz, G-maxx, Juna Lane, Caddis Fly en ZIP73.

Liane: "Nog niet heel lang geleden zijn we ook begonnen met de verkoop van schoenen. Niets is leuker dan het aanschaffen van een nieuw setje kleding met bijpassende schoenen, toch?" Schoenmerken bij Loft 56 zijn onder andere Fabulous fabs, La Strada, Tamaris, Bullboxer, Cycleur de Luxe sneakers en Fresh.
Klanten kunnen tussen het shoppen door ook eventjes zitten en genieten van een kopje koffie of thee met een bonbonnetje. Dat maakt de gehele shopbeleving bij Loft 56 nog ietsje groter!
"Als mensen de winkel tevreden verlaten en tegen mij zeggen dat ze de volgende keer hun dochter meenemen, dat geeft gewoon een kick. Daar word ik ook blij van!", aldus een enthousiaste Liane Calbo.
Loft 56 vierde op 15 januari 2018 pas haar eerste verjaardag, maar is van plan om nog heel lang te blijven bestaan.

Meer berichten