Afbeelding

RKSV Halsteren weeknieuws

Algemeen

Zaterdag 1 loopt uit op naaste concurrenten

Door zelf met 6-2 de nummer twee van de vierde klasse B , Apollo '69, te verslaan en het verlies van DwO'15 op landgoed Vrederust is Zaterdag 1 verder uitgelopen op zijn naaste concurrenten. Hoewel de uitslag anders doet vermoeden, had Zaterdag 1 het afgelopen zaterdag niet makkelijk tegen Apollo '69. Natuurlijk werden er weer eenvoudig kansen gecreëerd door het sterke aanvalstrio Van Mechelen, De Nijs en Van Gils, maar het rendement bleef gedurende een deel van de wedstrijd laag. Hierdoor kon Apollo '69, met oud-prof Gérard de Nooijer in de gelederen, lange tijd hopen op een stunt. Na de 2-0 en 3-1 wist de ploeg de aansluiting te vinden. Maar na de 3-2 leek uiteindelijk de koek op bij Apollo '69 en kon Halsteren alsnog uitlopen naar 6-2. 

Inhaalmomenten raken volgeboekt voor Zondag 1

De ferme vrieskou zorgde er afgelopen zondag voor dat de wedstrijd Halsteren – Vlissingen geen doorgang kon vinden. Deze zal op één van de geplande inhaaldagen alsnog worden gespeeld. Het was interessant geweest om te zien of en hoe Zondag 1 zich heeft kunnen herpakken na de ontluisterende uitschakeling in de districtsbeker tegen Sliedrecht. 

Al ingeschreven voor de 100% SoccerClass?

Na de succesvolle eerste editie van de voetbalschool van RKSV Halsteren gaat binnenkort de tweede editie van dit seizoen van start. Net als de eerste editie zal Soccer 10 de voetbalschool, 100% SoccerClass geheten, professioneel invullen. Deze voetbalschool is bedoeld voor voetballers in de leeftijd van 7 tot en met 16 jaar. De 100% SoccerClass bestaat uit tien trainingen van elk ca. 5 kwartier. De trainers kijken naar de prestaties en letten op vaardigheden, inzet, doorzettingsvermogen en spelplezier. De voetbalschool, start op woensdag 21 maart. Inschrijving voor deze voorjaarseditie is vanaf heden mogelijk via de website https://www.soccer10.nl/soccerclass-rksv-halsteren

Feest na Halsteren tegen Vrederust op 10 maart

De Zaterdag 1 houdt van feestjes. Niet alleen om periodetitels en kampioenschappen te vieren, maar ook "gewoon" omdat het leuk is. Zaterdag 10 maart speelt Zaterdag 1 voor de competitie tegen Vrederust. Vanaf 16.00 uur start DJ Hollywood de draaitafels in 't Ooievaarsnest om warm te draaien voor de 2018 editie van de Black Yellow Party, die door Zaterdag 1 georganiseerd wordt. Iedereen is welkom, dus hou dus alvast 10 maart gereserveerd!

Activiteitenagenda: 10 maart: Black/Yellow Party na afloop Halsteren – Vrederust met DJ Hollywood. 21 maart: Start 100% SoccerClass. Informatie: www.rksvhalsteren.nl