Afbeelding

TTC de Liefhebbers aan de wandel

Algemeen

HALSTEREN - LEPELSTRAAT - Het fietsseizoen van de leden van TTC de Liefhebbers zit er al weer enkele maanden op, maar dat wil niet zeggen dat al de leden nu stilzitten of anders gezegd aan hun winterslaap zijn begonnen.

De recreanten hebben hun wandelschoenen aangetrokken en wandelen op zondagmorgen ongeveer anderhalf uur of zo'n 7,5 kilometer. Het vertrek is om 9.30 uur bij Monkey Town. Elke week wordt een iets andere route gelopen door het bos, de heide, het buitengebied of zomaar door het dorp.

Gezelligheid is troef en elke week praten de recreanten elkaar bij over al dan niet belangrijke zaken die in de afgelopen weken hebben plaatsgevonden.

Een aantal trimmers, zeg maar de snellere fietsers, trekken op hun mountainbike het bos in. Ze komen, afhankelijk van het weer en de gesteldheid van de paden, besmeurd na een kleine twee uur weer terug bij Monkey Town. Hier wordt dan nog met de recreanten een heerlijk bakje koffie of een ander drankje gedronken.

Het is dus een activiteit die geleid wordt door leden van TTC de Liefhebbers, maar iedereen kan zonder verdere verplichting mee wandelen of crossen. Kom iets voor half tien op zondag naar Monkey Town en wees lekker buiten 'inspannend ontspannen' bezig.

(Foto: Piet Brocatus)