Afbeelding

Breed Winkelaanbod maakt Hoogerheide

Algemeen

HOOGERHEIDE - Winkelhart Hoogerheide heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuwe huisstijl die past bij het brede winkelaanbod van Hoogerheide.

Silvia Hubert en Bram Beening vertellen: "De nieuwe banieren in de straat vertellen veel over de kernwaarden van onze straat."

Breed winkelaanbod
"Zoek je als klant een leuk cadeau, dan kun je terecht bij diverse leuke winkels. Nieuw in de Raadhuisstraat is bijvoorbeeld Simpel & Puur. Eigenaar Kristel Bastiaanse startte in 2015 een webshop en blog en heeft sinds enkele maanden een sfeervolle winkel waar de consument terecht kan voor allerlei zaken op het gebied van wonen en lifestyle. Daarnaast zijn er diverse leuke workshops te volgen.

Verderop in de straat is de Tijd van toen geopend waar de klant ook allerlei workshops kan volgen en waar vintage en brocante de klok slaan. Naast deze nieuwe winkeliers zijn natuurlijk ook alle andere winkels helemaal in de Sinterklaassfeer. Sint en zijn Pieten zullen dus zeker slagen in Hoogerheide tijdens deze donkere dagen.

Culinair plezier
Ook Sint & Piet houden hopelijk van een lekker etentje want ook op dit vlak is het aanbod in Hoogerheide flink uitgebreid. Allereerst is Elanie Tak na een succesvol eerste jaar in de Raadhuisstraat verhuisd naar een groter pand op 't Ouwe Raedthuysplein waar zij naast haar welbekende lekkernijen nu ook een heus pannenkoekenrestaurant heeft. Met diverse leuke arrangementen zeker een aanrader om eens te gaan kijken.

Ook nieuw is Bij de Pastorij waar Ruud de Weert vanaf 1 december de scepter zwaait. Dit restaurant heeft ook een biercafé waar men na een wandeling of fietstocht heerlijk kan genieten van een goede lunch, diner of een lekker biertje.

Even snel een snack eten kan ook tijdens het winkelen bij Kwalitaria/Delifrance Hoogerheide waar je terecht kan voor een puntzak friet, lekkere snacks, een heerlijk broodje of gewoon een kopje koffie.

Ook snacken of gewoon de lekkerste vis snel op tafel zetten is in een handomdraai geregeld bij Bert Jan de Vos van Visspecialist de Vos.

Persoonlijk advies
Naast de service die de winkels bieden, is persoonlijk advies een belangrijke kernwaarde van het winkelhart. Naast winkels zijn ook diverse dienstverlenende bedrijven te vinden in de Raadhuisstraat. Men kan onder andere terecht bij Pierre Buurstee de verzekeringsadviseur die de consumenten kan helpen met het beste verzekeringspakket. Zelfs de Sint en zijn pieten kunnen hier terecht voor een goede verzekering mochten ze onverhoopt in de problemen komen op de daken.

Hoogerheide heeft dus veel gezelligheid te bieden voor Sint en zijn Pieten en natuurlijk voor alle andere klanten die wij als ondernemers mogen verwelkomen in onze straat.

De feestverlichting is opgehangen, de eindejaarsactie is goed van start gegaan afgelopen zondag en de bloembakken zijn weer netjes aangepakt. Een straat om trots op te zijn kunnen we wel zeggen. Het gratis parkeren maakt de kernwaarden compleet.

Sinterklaas
Komende zaterdag 2 december zal Sinterklaas samen met zijn Pieten wederom een bezoek brengen aan Hoogerheide.

IJsbaan
Daarnaast zullen deze week de eerste contouren voor de ijsbaan zichtbaar worden. Op 9 december aanstaande zal deze voor het 10de jaar neerstrijken op 't Ouwe Raedthuysplein om hier een maand lang schaatsplezier te bieden voor jong en oud.

Op 9 december kan er de hele dag gratis geschaatst worden. Een cadeautje van alle vrijwilligers van de ijsbaan voor de inwoners van onze gemeente."