Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Wethouders Patrick van der Velden (rechts) en Petra Lepolder geven de kick-off samen met een afgevaardigde van ontwerp- en tekenbureau Peerdrops.
Wethouders Patrick van der Velden (rechts) en Petra Lepolder geven de kick-off samen met een afgevaardigde van ontwerp- en tekenbureau Peerdrops.

Thematische fiets- en wandelroutes

HALSTEREN - Donderdagmiddag vond bij Fort de Roovere de aftrap plaats van een nieuw onderdeel binnen de West Brabantse Waterlinie: Thematische Routes.

Dit zijn fiets- en wandelroutes die alle bezienswaardigheden met elkaar gaan verbinden, van Waterschans in Bergen op Zoom, tot Benedensas in Steenbergen. Ook de routes op zich gaan beleving toevoegen aan het gebied.

De Thematische Routes moeten nog bedacht en ontwikkeld worden. Ontwerp- en tekenstudio Peerdrops, met veel ervaring op dit gebied, gaat hierbij helpen. Doel is om routes te ontwikkelen, die de bezoekers een unieke ervaring en beleving meegeven. Alle routes zijn gericht op het overkoepelende thema West Brabantse Waterlinie, onderdeel van de Zuiderwaterlinie.

Wethouders Patrick van der Velden (Bergen op Zoom) en Petra Lepolder (Steenbergen) gaven de aftrap voor de te ontwikkelen routes. Er wordt een prijsvraag voor kinderen aan gekoppeld. Zij kunnen individueel of in groepsverband een mascotte ontwerpen en de winnende inzending zal daadwerkelijk gebruikt worden bij de thematische fiets- en wandelroutes.

Reageer als eerste
Meer berichten


Bedrijf van de week