Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
vvc sander zwaan
vvc sander zwaan

"Ellendig seizoen snel vergeten"

HALSTEREN – Je zult maar keeper zijn van een zaterdag derde klasser en elke wedstrijd langs alle kanten de spitsen van de tegenpartij op je af zien komen. Sander Zwaan wil het vorige VVC-seizoen liefst zo snel mogelijk vergeten.

Na een geweldige inhaalrace wist VVC'68 zich via de nacompetitie uiteindelijk nog te handhaven, maar het klassebehoud heeft heel lang aan een zijden draadje gehangen.

Gered

Doelman Sander Zwaan aan het woord: "Vorig seizoen was een grote hoop ellende. We speelden vooral slecht omdat de afspraken niet nagekomen werden. We wisten allemaal dat het vele malen beter kon, maar op een of andere manier kwam het er niet uit. Het ergste is dat je dan zelf ook minder gaat presteren. Gelukkig hebben we het gered. Ik had me echt kapot geschaamd als we uit deze klasse gedegradeerd waren."

Versterking

Zwaan vervolgt: "Er is weinig vertrokken bij ons. Alleen Marwan Achabar is naar Halsteren zaterdag gegaan. We hebben wel een man of tien, vooral jeugdige versterkingen, bij gekregen in onze selectie. In de praktijk, op het veld zal moeten blijken of die jongens ook echt versterking zijn. Ik hoop wel op een ander seizoen. Volgens mij moeten wij met onze groep in de subtop kunnen eindigen. De spelers die gebleven zijn, willen echt revanche nemen en de nieuwelingen willen zich bewijzen. Ik ga er in ieder geval alles aan doen om er een goed seizoen van te maken", aldus een gemotiveerde Sander Zwaan.

Reageer als eerste
Meer berichten


Bedrijf van de week