Afbeelding

TV Huijbergen in Wimbledon-sfeer

Algemeen

HUIJBERGEN – Week 34. Voor menig tennisliefhebber betekent het een vaste waarde op de kalender. Traditioneel zet men koers op Huijbergen. Ook anno 2017 is het niet anders. Van zaterdag 19 tot en met zondag 27 augustus vorm het tennispark van TV Huijbergen opnieuw het decor voor haar prestigieuze tennistoernooi. Met INQAR Ossendrecht als nieuwe hoofdsponsor legt de organisatie andermaal groots de loper uit!

TV Huijbergen is trots op haar jaarlijkse Open Toernooi, het moment waarop de regionale tennistop massaal op het sportpark aan Veenbes aanschuift. Het geheim? "Ondanks dat het evenement soms nog in de vakantie valt, hebben we qua inschrijvingen absoluut niet te klagen. In tegenstelling tot diverse toernooien mogen we dit jaar weer meer deelnemers verwelkomen. Van sterren op ieder niveau! In de heren enkel 3 gaat Tommie Withagen, na de verloren finale tegen Joost van Loon, op jacht naar eerherstel. In de HD7 kan iedereen zich weer stuk gaan bijten op titelverdediger Gerald de Waal en Co", aldus wedstrijdleider Keje van der Poel.

De jonge ambitieuze toernooicommissie is gereed voor ontvangst van zowel de actieve als ook passieve tennisliefhebber. Vanzelfsprekend is er de goedgevulde goodiebag en spreken catering en loterij weer tot verbeelding!

INQAR

De toernooicommissie is bij met de komst van INQAR Ossendrecht als nieuwe hoofdsponsor. Na drie jaar Imhotep Promotions uit Alblasserdam verbindt het Ossendrechtse autoverhuur en garagebedrijf haar naam aan het tennisevenement. Bij INQAR, met garagebedrijf Autoservice Ossendrecht onder een noemer, gaan passie en kennis hand in hand met een excellente dienstverlening. "We beschikken over circa 200 auto's. Deze auto's zijn vrijwel allemaal jonger dan twee jaar. Dat betekent representatief rijden en een zeer gering risico van problemen onderweg", legt ondernemer Frenk Schouw uit. "En mocht er onverhoopt iets zijn, dan zijn wij 24/7 bereikbaar. Bovendien kan iedere bestuurder een beroep doen op ANWB pechhulp."
Het bedrijf signaleert dat een toenemend aantal werkgevers kiest voor huur en shortlease. Zo levert INQAR regelmatig huurauto's aan werknemers die voor één of meerdere dagen op cursus gaan. Harold Roegiest vervolgt: "Steeds meer werkgevers zijn zich bewust van de financiële risico's die ze lopen als de werknemer zijn eigen auto gebruikt om bijvoorbeeld op cursus te gaan. Reistijd is werktijd, met alle consequenties van dien. Om die reden kan huur slim zijn. Werknemers gaan met een goed onderhouden, veilige auto op pad, waarvan ook de verzekeringen dik in orde zijn." De nieuwe flexibele manier van werken van INQAR blijkt ook uit de manier waarop zij met shortleaseovereenkomsten omgaan. Shortlease kan van een maand tot twee jaar. De contracten zijn bovendien per dag opzegbaar.

Wie een auto nodig heeft, kan rekenen op een praktische haal- en brengservice. "De lijnen zijn bij ons kort en dus kunnen we alles op korte termijn regelen. Het komt echt regelmatig voor dat Harold of ik zelf in de auto springen om onze opdrachtgever te helpen. We weten hoe belangrijk mobiliteit kan zijn. Daarbij past geen 9 tot 5 mentaliteit, maar meer een van klaarstaan en rijden!", besluit Frenk Schouw.
www.inqar-ossendrecht.nl

DJ Joshua

Geen Huijbergse tennisweek zonder feestavond! Speciaal voor de gelegenheid maakt op vrijdagavond 25 augustus de Putse revelatie DJ Joshua zijn opwachting. Oftewel een goed in Wimbledon-sferen feestje is gewaarborgd!
INQAR Open Huijbergen 19-27 augustus!

Frenk Schouw en Harold Roegiest