Afbeelding
Foto: Iris Photoshoots

Rksv Halsteren weeknieuws

Algemeen

Senioren

Zaterdag 1

Afgelopen wedstrijd speelde Zaterdag 1 tegen Bruse Boys. De twee ploegen werden warm onthaald door onze jeugd bij het betreden van het veld bij aanvang van het duel. De ambiance heeft de Zaterdag 1 merkbaar goed gedaan: de wedstrijd werd met maar liefst 4-0 gewonnen. Directe concurrenten Klundert en VVC lieten punten liggen. Klundert speelde 3-3 thuis tegen Den Bommel en VVC verloor uit met 5-0 van de Jonge Spartaan. Zaterdag 1 is nu zes punten los van Klundert en acht van VVC die onderhand op basis van doelsaldo zijn ingehaald door DVV. Een belangrijke stap richting het kampioenschap!
Zaterdag 13 april staat de volgende uitwedstrijd gepland om 14:30 uur tegen Stellendam.

Zondag 1

Zaterdag jongstleden stond de lastige thuiswedstrijd tegen koploper Goes op het programma. Goes heeft overtuigend aangetoond waarom zij de ranglijst aanvoeren, Halsteren had geen schijn van kans. De wedstrijd ging met een pijnlijke 0-5 verloren. Mike Giannotta wist in de 7e minuut nog een vroege strafschop te keren, maar moest uiteindelijk in de 29e minuut de eerste keer de bal uit het net vissen. Net na rust viel de 0-2 en was de spirit gebroken. Door een sterk optreden van Mike werd een grotere uitslag voorkomen. In de 70e minuut moest Mike echter gewisseld worden in verband met een zware hersenschudding. Mike was verkozen tot Man of the Match, maar kon door het voorval de prijs niet ontvangst nemen. We wensen hem beterschap!

Zondag 14 april om 14:00 uur is de uitwedstrijd tegen Juliana ‘31 in Malden. Gezien de 11e plaats op de ranglijst een uitgelezen mogelijkheid voor eerherstel.

Jeugd

De JO19-1 verloor met 2-4 uit tegen Luctor Heinkenszand. Door de winst van Moerse Boys zakken zij af naar de 7e plaats. De volgende wedstrijd is pas op 11 mei thuis tegen MOC.

JO17-1 wist overtuigend met 6-0 te winnen van SJO HSVC. Ook de enige concurrent Boeimeer won haar uitwedstrijd met 3-4 van Zeelandia. De JO17-1 blijft koploper met één puntje meer dan Boeimeer. Zaterdag 13 april om 14:30 uur treedt de JO17-1 uit aan tegen JEKA.

De JO13-1 heeft met 2-0 verloren van UVV. Ook Beek Vooruit verloor, waardoor de rode lantaarn vooralsnog niet voor Halsteren is. Zaterdag 13 april is het onderlinge duel thuis tegen Beek Vooruit om 9:45 uur waar dus veel op het spel staat.

JO11-1 won met 5-3 van SJO BDC. Dit betekende winst in een nieuwe fase, waardoor zij nu 2e staan achter MZC. Zaterdag 13 april is de uit-derby om 12:00 uur tegen MOC.

Halsteren - Goes