Rksv Halsteren weeknieuws

Algemeen

Senioren

Zondag 1

De Zondag 1 mocht afgelopen zondag op bezoek bij Orion in Nijmegen. Gezien de stand op de ranglijst van Orion als lage middenmotor was dit een uitgelezen kans om de smaak van het verlies tegen Dongen weg te spoelen. Helaas wist de Zondag 1 dit niet om te zetten in punten, er werd met 2-1 verloren. In de eerste helft waren de betere kansen voor Orion, maar kwam Halsteren op voorsprong door een eigen doelpunt. Orion drukte echter na rust door en wist in de 54e minuut het net te vinden in in de 68e minuut nogmaals wat resulteerde in de eindstand. Gezien de verdere kansen mag van geluk worden gesproken dat het slechts 2-1 werd. De aansluiting met de top drie is hierdoor verkeken.

In het paasweekend wordt er door het vlaggenschip niet gespeeld.

Zaterdag 1

Door het onstuimige weer heeft de thuiswedstrijd tegen de Jonge Spartaan niet plaats kunnen vinden. Klundert en VVC speelden beiden wel en deden hun plicht. Klundert is Halsteren nu op één punt genaderd en bezet de tweede plaats, VVC staat derde met een puntje minder.

Zaterdag 30 maart om 15:00 uur wordt de wedstrijd tegen de Jonge Spartaan ingehaald, terwijl de andere teams dat weekend vrij zijn. Het is aan Halsteren om weer een gaatje te slaan met de achtervolgers.

Jeugd

De JO19-1 heeft de thuiswedstrijd met 1-2 verloren van Moerse Boys. Gezien de stand op de ranglijst een verrassende verliespartij, waardoor Kloetinge nu stevig in het zadel zit op de 1e plaats met drie punten meer en twee wedstrijden minder. Dinsdag 26 maart staat er een avondwedstrijd gepland uit tegen Virtus.

De JO17-1 blijft straks op koers richting kampioenschap. Er werd met 4-1 gewonnen van  Luctor Heinkenszand. Directe concurrent Boeimeer speelde niet en zo heeft de JO17-1 een gat van vier punten weten te slaan met een wedstrijd meer gespeeld. Aankomend paasweekend is de ploeg een weekendje vrij.

De JO15-1 speelde een 1-1 remise thuis tegen Dongen. Ook voor de JO15-1 is er een weekend rust.

De JO13-1 wist de uit-derby tegen MOC niet te winnen, de wedstrijd ging met 2-1 verloren. Donderdagavond 28 maart staat er aan avondwedstrijd gepland thuis tegen Zeelandia Middelburg. Halsteren kan de punten goed gebruiken, tot dusver wisten zij slechts drie punten te verzamelen door eenmaal te winnen.

De JO10-2 is ongeslagen kampioen geworden in de 3e fase. Alle zeven wedstrijden wisten zij te winnen. Afgelopen zaterdag werd er met 2-9 gewonnen van DBGC uit Oude Tonge. Zo kwam de teller qua het totaal aantal gescoorde doelpunten op 70. Proficiat!