JO13-1 van Rksv Halsteren oefende bij en tegen Feyenoord.
JO13-1 van Rksv Halsteren oefende bij en tegen Feyenoord.

Rksv Halsteren weeknieuws

Algemeen

Senioren

Zondag 1

De Zondag 1 had een weekend rust. Zij hebben de krachten kunnen sparen richting de topper tegen Goes aanstaande zaterdag 6 april om 18:00 uur. Goes staat soeverein bovenaan, maar hopelijk weet Halsteren een deuk te schoppen in het succesvolle seizoen van de Zeeuwen. 

Zaterdag 1

Afgelopen zaterdag stond de inhaalwedstrijd thuis tegen Jonge Spartaan op het programma. De wedstrijd werd met 3-1 gewonnen, waardoor de Zaterdag 1 weer stevig in het zadel zit op de eerste plaats. Klundert volgt op vier punten en VVC op vijf.

Zaterdag aanstaande 6 april staat er weer een thuiswedstrijd gepland om 15:00 uur tegen Bruse Boys. De Boys bezetten de vierde plaats, dus Halsteren zal de mouwen moeten opstropen om ook deze wedstrijd tot een goed einde te brengen.

Algemeen

Zoals te lezen is spelen zowel de Zaterdag als Zondag 1 thuis. Een uitgelezen kans om de teams en aanwezige supporters te trakteren op een Hollandse feestavond. DJ Hollywood zal om 19:00 uur de eerste deuntjes verzorgen. Om 21:15 uur zal volkszanger Youri Sprenkels optreden.

Jeugd

Vanwege paasweekend was het qua jeugdvoetbal stil op sportpark de Beek. De JO13-1 kon echter niet stilzitten en maakte gebruik van de mogelijkheid om te oefenen bij en tegen SC Feyenoord. De eerste helft stond 4-0 op het bord, maar de tweede helft wist Halsteren meer weerstand te bieden. De wedstrijd ging met 6-2 verloren, de jongens zijn weer een ervaring rijker. Voor Halsteren wist Luca Ferraris tweemaal het net te vinden.

De J019-1 treedt zaterdag om 11:15 uur thuis aan tegen Luctor Heinkenszand. De tegenstander bungelt onderaan, waardoor we mogen hopen dat de drie punten in Halsteren blijven.

Ook de JO17-1 speelt thuis om 13:00 uur tegen SJO HSVC. Van koploper Halsteren wordt verwacht dat zij de plicht vervullen tegen deze laagvlieger.

Het is gezellig druk, want ook de JO15-1 speelt een thuiswedstrijd om 9:45 uur tegen SEOLTO. Het is de nummer vijf Halsteren tegen de nummer zes, wat een spannende wedstrijd belooft!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Youri Sprenkels